Connect with us

Revistateo.ro

Imagini inedite din Parcul Moghioroș

Inedit

Imagini inedite din Parcul Moghioroș

Cel mai mare parc din capitală este parcul Moghioroș, pe care administrația locală l-a închis în 2013, pentru reabilitare. După ce deschiderea oficială a fost amânată de mai multe ori, pe motiv că aici încă au loc lucrări de modernizare, au apărut pe internet o serie de imagini filmate cu o dronă, publicate de către „Povești din sectorul 6„.

CITEȘTE ȘI: Iată ce trebuie să incluzi în rutina ta zilnică primăvara aceasta

Din videoclip se poate observa frumusețea noului Moghioroș, pe care Primăria Sectorului 6 se chinuie să-l reamenajeze cât mai repede.
Imagini inedite din Parcul Moghioroș

Chiar dacă panoul din fața parcului prevedea ca spațiul verde să fie redat vizitatorilor încă de la 1 august 2014, în continuare au loc lucrări, spre dezamăgirea oamenilor, care nu au prea multe variante de promenadă în Drumul Taberei.

Rareș Mănescu, primarul Secotrului 6, spunea în martie 2013, atunci când au fost demarate lucrările de modernizare a parcului, că acesta va fi redat vizitatorilor peste 18 luni, perioadă depășită de mult.

Peste 75 de milioane de lei au fost investiți în modernizarea parcului, ce prevede, printre altele, amenajarea unei piste pentru biciclete și role, o zonă specială pentru animalele de companie, o zonă destinată concertelor în aer liber, un spațiu pentru fitness, dar și locuri de joacă pentru copii, ori mese de șah.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top