Connect with us

Revistateo.ro

refugiati

Inedit

Imagini pline de SUFERINTA: copiii refugiati dorm pe jos, in paduri si pe strazi, in tarile Europei

Au fost despartiti de familiile lor, si-au parasit tara fara sa inteleaga prea bine de ce pleaca, iar acum sunt nevoiti sa doarma pe asfalt, pe banci sau in paduri. Vezi drama copiilor refugiati care nu au nicio vina pentru razboiul care i-a izgonit de acasa.

Au ajuns sa doarma chiar si pe liniile de cale ferata, pe banci sau direct pe asfalt, deoarece au avut ghinionul sa nimereasca in tari care refuza refugiatii.

Stau la granitele tarilor, sperand sa reuseasca sa mai mearga putin, pana sa ajunga in Europa occidentala. Unii copii si-au vazut familiile murind, altii au fost smulsi din bratele mamei sau si-au pierdut surorile si fratii.

Putem sa vedem o crampeie din vietile lor, prin aceste fotografii dramatice, insa doar ei stiu ce simt cand isi aseaza paturica direct pe ciment, ca sa doarma cateva ore.

refugiati

refugiati 6

refugiati 5

refugiati 3

Chiar daca sunt doar copii, au trecut prin multe. Multi dintre ei nu pot sa doarma noaptea, caci au cosmaruri cand se gandesc la „acasa”, iar altii plang cand isi amintesc de razboiul pe care l-au lasat in urma.

CITESTE SI: Un MARE IERARH ROMAN cere sa se traga clopotele pentru refugiati. Ce loc a gasit pentru gazduirea acestora

CITESTE SI: Un copilas sirian, in fata cordonului de politie, in Turcia. Sute de refugiati, blocati la granita cu Grecia

Multi dintre acesti copii sufera de poliomielita sau de pneumonie, insa nici macar in taberele pentru refugiati nu pot apela la ajutor medical. In drumul lor spre mai bine ei trebuie sa lupte cu aceste conditii greu de imaginat.

Ce spui despre aceste imagini impresionante?

Sursa foto: Shutterstock, DailyMail

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top