Connect with us

Revistateo.ro

Imagini revoltătoare cu o fetiță de 3 ani.

Stiri

Imagini revoltătoare! Fetiță de 3 ani pusă de părinți să fumeze și să bea cafea: „Hai, trage, trage!”

Imagini revoltătoare cu o fetiță de numai 3 ani. Copila este obligată de părinți să fumeze și să bea cafea. Mândri de fapta lor, părinții au postat imaginile pe Facebook. Așa au ajuns să fie văzute și de autorități care au luat măsuri urgente.

În imaginile care ar fi fost filmate la petrecerea de revenire a tatălui fetiței în țară, după ce a petrecut o lună într-o închisoare din Germania, pentru furt, o arată pe fetiță cum este încurajată de mamă să tragă cu putere în piept dintr-o țigară.

Direcția pentru Protecția Copilului a deschis o anchetă în cazul fetiței de 3 ani din comuna Niculițel, Tulcea, care a fost încurajată și filmată de părinți în timp ce fumează și bea alcool.

„Zi: dă cafeaua. Hai, trage, trage. Aşa, stai ca barosanii. Ia trage, ia. Da’ ce faci fată, fumezi? Ai şi unghiile făcute. Îmi dai să fumez şi eu?”, spun adulţii din încăpere, se distrează teribil pe seama copilei.

Filmarea publicată de Facebook a stârnit furia și revolta oamenilor, iar unii dintre ei au făcut reclamație la poliție, relatează Observator.tv.

„În după-amiaza zilei de 11 decembrie a.c, poliţiştii Postului de Poliţie Niculiţel au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Facebook circulă un material video cu o minoră de 3 ani, din localitatea Niculiţel, care ar fi încurajată de persoanele adulte să fumeze ţigări şi să bea cafea.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, conform art.197 din Codul penal.“, a transmis Inspectoratul de Poliție a Județului Tulcea.

De asemenea, inspectorii de la Protecția Copilului au deschis o anchetă în acest caz și vor merge acasă la familie pentru a sta de vorbă cu părinții și rudele micuței. Între timp, copila a fost internată la spital, unde i se vor face mai multe analize.

Articol pe același subiect: Copil, BĂTUT umilit și amenințat de iubitul mamei sale, care era deghizat în Moș Crăciun. VIDEO

Imagini șocante apărute pe Facebook. Un copil a fost umilit și amenințat chiar de iubitul mamei sale, deghizat în Moș Crăciun.

Pe imagini se observă cum un bărbat, care era imbrăcat cu un costum de Moș Crăciun, îl amenință pe copil, care plânge, speriat, într-un colț.

Bărbatul lovește parchetul cu un obiect, care pare a fi o coadă de mătură. În tot acest timp, mama sa pare amuzată de acest incident, fără să intervină pentru a-și apăra fiul, vizil traumatizat, conform reporterntv.ro

Aceasta își indeamnă copilul să-i promită “Moșului” că va fi cuminte. Copilul, terifiat, spune că va fi cuminte.

Femeia se apără pentru prima oară și recunoaște că a greșit, iar intenția ei nu a fost nicio clipă să îi facă rău băiatului. În apărarea femeii a vorbit și bunica băiatului.

CITEȘTE ȘI: Mama băiețelului terorizat de unchiul său deghizat în Moș Crăciun a izbucnit în plâns

„Am vrut să îl speriu puțin de Moș. A primit și cadouri. Nu cred că în filmarea aia s-a văzut că l-a snopit în bătaie Moșu’. Recunosc, ca mamă am greșit puțin. Îl cresc singură. Așa am crezut că e bine să fac. Recunosc că am greșit.

E copilul meu și mă doare sufletul. Nu îl maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat puțin, dar nu l-am maltratat sau bătut niciodată”, a mărturisit printre lacrimi mama băiețelului, notează ziarul Libertatea.

„I-o adus daruri Moșu’. Așa vine Moșu’ cu bota, l-a pus să zică niște rugăciuni și atât. S-a panicat că i-a fost frică de Moș, probabil.

Filmulețul l-a făcut un nepot de-al meu și i l-a trimis tatălui copilului, care a vrut să ne facă un rău și ne-a făcut”, spune bunica băiețelului, vizibil afectată.

„Și la grădiniță are probleme, pentru că are foarte multă energie. Nu l-am bătut niciodată nici eu nici maică-sa. Nu consideră că l-a traumatizat pe copil.

Nu a fost o sperietură, după care să rămână copilul cu traume. Are foarte multă energie. Nu am făcut nimic ieșit din comun, l-a speriat moșul puțin cu bota, asta-i drept”, a completat bunica celui mic.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top