Connect with us

Revistateo.ro

Ce apare in filmuletul din Indonezia / foto:captura video

Inedit

Imaginile care au impartit internetul in doua. Celebrul Bigfoot, surprins in padure

Un internaut a reusit sa realizeze filmarea vietii sale, iar imaginile pe care le-a surprins in Indonezia fac inconjurul lumii.

Din imaginile filmate in tara asiatica langa o cascada, se poate observa o creatura neobisnuita care apare timp de cateva secunde si care le ingheata venele tuturor celor care o vad.

Multi dintre cei care au reusit sa urmareasca filmarea sunt convinsi ca este vorba de celebrul Bigfoot, o creatura care seamana cu o maimuta, care are inaltimea cuprinsa intre 2-3 metri si care este acoperita de blana.

Timp de cateva secunde, ciudata creatura este vizibila, dupa care dispare dupa cascada.

Altii cred ca este numai o filmare trucata, caci in Indonezia nu ar avea cum sa apara astfel de creaturi.

De ani de zile, mai ales americanii incearca sa surprinda imagini cu Bigfoot si au reusit sa gaseasca urme si dovezi ale existentei acestuia.

Acesta este descirs drept o creatura cu infatisare de maimuta, care are blana de culoare maron inchis sau rosu inchis si care are 2-3 metri inaltime.

Martorii care au avut ocazia sa il intalneasca pe Bigfoot l-au descris ca pe o creatura care are ochii mari si fruntea mica, iar in jurul sau emana un miros extrem de neplacut.

Mai multe urme uriase de picioare au fost descoperite in statele din nord ale Americii de Nord si ale Canadei. Aceste urme aveau aproximativ 60 de centimetri lungime si 20 de cm latime.

In anii ’40-’50 au fost doar cativa martori ce au vazut o aparitie a creaturii. Prima inregistrare cu asa-zisa creatura a fost facuta pe data de 20 octombrie 1967 de catre Roger Patterson si Robert Grimlin in Bluff Creek, California.

In anul 2012, Prof. Bryan Sykes de la Universitatea din Oxford si Michel Sartori, directorul Muzeului de Zoologie din Lausanne, au lansat o initiativa internationala cunoscuta sub numele Oxford-Lausanne Collateral Hominid Project pentru a colecta si analiza probe ADN presupuse a proveni de la Bigfoot.

In luna iulie 2014, rezultatele analizelor au fost publicate in ”Proceedings of the Royal Society B”. Cercetatorii sustin ca majoritatea probelor analizate provin de la animale cunoscute, iar doua ar putea fi o specie necunoscuta de urs.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top