Connect with us

Revistateo.ro

Îmbunătățește-ți starea de spirit cu acest remediu incredibil

Naturiste

Îmbunătățește-ți starea de spirit cu acest remediu incredibil

Uleiul esențial de molid este remediul perfect dacă te simți tot mai obosită și mai lipsită de energie. Acesta este renumit pentru proprietățile sale calmante. Ori de câte ori te simși letargică sau din contra, prea agitată, uleiul esențial de molid te poate ajuta să îți revii. Este perfect pentru persoanele care suferă din pricina anxietății sau care sunt hiperactive.

CITEȘTE ȘI: 2 TRATAMENTE NATURISTE PENTRU BOLI DE LA ARSENIE BOCA

Vei fi surprinsă să alfi că acest tip de ulei esențial poate echilibra hormonii și îți poate readuce starea de bine. Dezechilibrele hormonale crează deseori stări contradictorii și nervi inexplicabili. Molidul are proprietatea de a calma furia, frica și toate emoțiile negative. Totodată ajută glandele suprarenale, glanda pituitară și glandele tiroide să funcționeze în parametrii normali. Acesta oferă un suport excelent sistemului endocrin.

Masează-ți încheieturile ori de câte ori ai dureri articulare. Uleiul esențial de molid te ajută să ameliorezi orice tip de durere articulară și pune în mișcare încheieturile. Totodată, dacă mușchii tăi sunt prea inflamați pentru a se putea mișca, poți folosi acest tip de ulei pentru a remedia problema. De-a lungul anilor acest ulei esențial a devenit renumit în special pentru proprietatea sa de a ușura durerile musculare.

Folosește acest tip de ulei ori de câte ori îți dorești să petreci o seară relaxantă după o zi obositoare la muncă. Este suficient să pui câteva picături în apa pentru baie și te vei bucura de aroma deosebită, proaspătă și de toate beneficiile pe care le oferă acest remediu minunat. Dacă obișnuiești să meditezi, trebuie să știi că acest tip de ulei te va ajuta să te concentrezi mai bine.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top