Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Împart aceleași organe de 64 de ani. Medicii au fost uluiți când au făcut descoperirea asta

Ei sunt cei mai bătrâni siamezi din lume. Li s-a dat o singură zi, însă acea zi s-a întins pe 64 de ani.

Vezi în videoclipul de mai jos cum au reușit să supraviețuiască acești frați.

Articol pe aceeasi tema: S-a nascut un bebelus cu doua capete, iar medicii cred ca este un miracol

Un bebelus cu doua capete s-a nascut in India, iar cei care l-au vazut l-au numit un adevarat miracol. Baietelul a fost nascut zilele trecute de catre o femeie in varsta de 20 de ani.

Astfel de intamplari sunt extrem de rare, iar din acest motiv, cei care au auzit despre acest caz au considerat ca este un miracol.

In ciuda insistentelor medicilor de a tine bebelusul sub supraveghere atenta, copilul a fost dus acasa de catre parinti. La numai 32 de ore de la nastere, aceasta a murit, fara a mai putea fi salvat.

Bebelusul cu doua capete s-a nascut luni la Jawaharlal Nehru Medical College, in Ajmer, Rajasthan, situat in nordul Indiei si a cantarit 2.5 kilograme.

Un bebelus s-a nascut cu o afectiune rara: „Nu arata deloc precum un nou-nascut”

Intreaga echipa medicala care a asistat la nastere si cei care au auzit de acest caz s-au strans in jurul baietelului pentru a vedea miracolul.

“Un bebelus cu doua capete s-a nascut luni intr-o stare sanatoasa. Mama a dus sarcina la termen si s-a comportat bine dupa operatie, insa bebelusul a suferit din cauza unor probleme respiratorii”, a declarat unul dintre medicii care s-au ocupat de tanara mama.

Acesta s-a gandit foarte mult daca bebelusul ar trebui operat, insa si-a dat seama ca este un proces extrem de dificil.
“Operatia este posibila in anumite cazuri de siamezi, insa aici era aproape imposibil”, a declarat medicul pentru Daily Mail.

Dupa ce au auzit aceste vesti, parintii au decis sa mearga cu bebelusul acasa si sa il ia de la terapia intensiva acolo unde era tinut, in ciuda sfaturilor medicilor de a ramane.

La numai 32 de ore de la nastere, bebelusul cu doua capete a murit, iar acum familia incearca sa isi revina in urma pierderii suferite.

Potrivit unui studiu efectuat de curand, doi din 100 de bebelusi nascuti in India se nasc cu defecte la nastere, iar acest lucru este cu adevarat ingrijorator.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top