Connect with us

Revistateo.ro

Acesta nu e Johnny Depp

Inedit

IMPOSIBIL. Acesta nu e Johnny Depp!

Suntem obişnuiţi să-l vedem pe faimosul actor mereu îmbrăcat la patru ace şi cu o prezenţă care le ameţeşte pe femei. Chiar dacă are 51 de ani, starul de la Hollywood are mereu grijă de modul în care arată, astfel că pare mult mai tânăr.

Cu toate acestea, pe internet au început să circule o serie de poze cu cineva despre care se spune că ar fi Johnny Depp, dar care nu are vreo legătură cu cel care întoarce privirile tuturor pe stradă.

CITEŞTE ŞI: Johnny Depp se apucă de rock
Mult mai bătrân şi chel, bărbatul arată mult mai rău decât Jack Sparrow, personajul interpretat de Depp în „Piraţii din Caraibe” şi nimeni nu pare să creadă că acel individ este frumosul actor.

Lucrurile nu sunt mereu aşa cum par în industria cinematografică, astfel că la scurt timp a apărut şi explicaţia: într-adevăr în poze este Johnny Depp, doar că acesta a suferit o transformate uimitoare, totul pentru rolul din filmul „Black Mass”. Alături de el, într-o transformare la fel de uimitoare, se află şi Michael C Hall, cunoscut pentru rolul din „Dexter”, amândoi făcând parte din distribuţia peliculei de acţiune.

Astfel, Johnny Depp intrpretează rolul lui Whitley Bulger, un gangster celebru din ani ’70, un personaj mult mai gras. Bătrân şi chel decât orice alt rol în care ne-am obişnuit să-l vedem pe starul din „Mortdecai”, ultima peliculă lansată ce-l are ca protagonist pe actorul de la Hollywood.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top