Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

In ce culoare trebuie sa te imbraci ca sa seduci un barbat

In ce culoare trebuie sa te imbraci ca sa seduci un barbat. Un recent studiu realizat de psihologii americani ne arata lucruri nebanuite despre legile atractiei fizice. Inclusiv culoarea hainelor pe care le purtam pot fi cu noroc atunci cand cautam sufletul pereche.

Legile nestiute ale atractiei fizice sau cum sa seduci un barbat:

1. NU FUGI DE SITUATIILE LIMITA

Daca esti foarte stresata si vrei sa fugi de situatiile extreme, faci foarte rau. Barbatilor le plac femeile aflate in dificultate, asa ca profita de postura ta de neajutorata pentru a-l aduce aproape.

2. SFERTUL DE ORA MAGIC

Daca ai cunoscut un barbat cu care petreci cel putin 15 minute si dialogati fara probleme, este deja un prim semn ca te place. Daca in primele 15 minute te atinge de cel putin 5 ori este 100% interesat de tine.

CITESTE SI: Ce putere de seducție ai, în funcție de cifra destinului

CITESTE SI: Ce spune numele tau despre cum esti la pat

3. POARTA ROSU

Culoarea pe care barbatii o asociaza cel mai mult cu sexul este rosu. Rosul reprezinta atractia sexuala in ochii multor masculi, iar femeile imbracate intr-o rochie sau orice alta tinuta care sa aiba aceasta culoare au cu pana la 60% mai multe sanse sa iasa in oras si a doua zi cu acel barbat.

4. SPUNE-I PE NUME

E foarte greu sa retii numele unei persoane pe care abia ai cunoscut-o, mai ales daca te-a cucerit din prima. Esti atenta la toate detaliile si numele te intereseaza mai putin. Fa un efort si retine-i numele caci daca il vei rosti acesta va fi magulit si iti va acorda mai multa atentie.

5. TESTUL COTULUI

Atinge-i cotul daca vrei ca acesta sa iti dea un raspuns in legatura cu ipotetica voastra relatie. Se spune ca nu imbratisarile ci atingerea cotului apropie doua persoane si le fac sa se simta mai bine, spun psihologii.

6. NU TRAGE NICIODATA CU OCHIUL SI NU RASPUNDE LA UN ASTFEL DE GEST

Femeile care trag cu ochiul au o reputatie foarte proasta. Chiar daca faci asta din fun, evita sa nasti prejudecati in ochii celui din fata ta. De asemenea, nu raspunde la acelasi tip de gest venit din partea unui barbat. Privirile fixe sunt mult mai folositoare in incercarea de a seduce pe cineva. Daca persoana care ti-a cazut cu tronc te priveste mai mult de 10 secunde, te place.

Sursa foto: coolwallpapers.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top