Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

In ce zodie ar trebui sa se afle cel mai bun prieten. L-ai nimerit?

ZODIE PRIETEN. Potrivit zodiacului european, fiecare persoana are anumite compatibilitati cu cele 12 zodii. Descopera in ce zodie se afla prietenul tau ideal. Il ai deja alaturi de tine?

In ce zodie ar trebui sa se afle cel mai bun prieten:

Daca esti Berbec, tovarasul tau ideal trebuie sa fie un Leu. Nativul Leu iti va intelege intotdeauna capriciile si nu te va judeca, asa cum o fac alte semne zodiacale. Cu un Leu langa tine vei putea sa pui la cale planuri uriase, poate chiar afaceri profitabile.

ZODIE PRIETEN. Daca esti Taur, prietenul tau cel mai bun trebuie sa fie o Fecioara. Te completezi foarte bine cu Fecioarele si asta deoarece sunteti la fel de ambitiosi sa atingeti anumite teluri si va incurajati cel mai bine cand norii negri se aduna deasupra voastra.

CITESTE SI: Singura zodie care te face fericit cu simpla sa prezenta

CITESTE SI: SINGURA ZODIE care te intelege in orice situatie

Daca esti Geaman, prietenul tau cel mai bun este nascut in zodia Balanta. Sunteti amandoi duali si va intelegeti ‘cele doua fete’ fara a va critica frecvent. Balanta, spre deosebire de tine, este mai temperata in anumite situatii limita, iar asta te poate ajuta pentru echilibrare, la nervi.

ZODIE PRIETEN. Daca esti Rac, prietenul ideal trebuie sa fie tot un Rac. Nicio alta zodie nu intelege la fel de bine sensibilitatea ta, unicitatea cu care poti reusi lucruri frumoase in viata, cu exceptia Pestilor.

Daca esti Leu, trebuie sa te imprietenesti, daca nu ai facut-o deja, cu un Berbec. Nebunia lui te va atrage ca un magnet si te va energiza destul de mult, astfel incat nu vei avea timp deloc sa te deprimi. Ai o compatibilitate excelenta si cu Sagetatorii.

Daca esti Fecioara, trebuie sa te imprietenesti cu un Taur sau un Scorpion. Misterul Scorpionului te inspira sa realizezi lucruri pe care iti e frica sa le asumi, iar Taurul este umarul pe care poti plange intotdeauna.

Daca esti Balanta, fa-te frate cu un Geaman. Balantele si Gemenii impart misiuni comune, au cam aceleasi lectii de invatat in viata si se pot sprijini reciproc daca vine vorba de un necaz precum o dezamagire in dragoste.

Daca esti Scorpion, trebuie sa te iei la brat cu o Fecioara. Rationalitatea acestui nativ, spiritul sau critic si latura nebuneasca ascunsa te vor invata multe lucruri despre cum trebuie sa privesti viata pentru a nu te debusola.

ZODIE PRIETEN. Daca esti Sagetator, prietenul ideal pentru tine trebuie sa fie tot un Sagetator. Acesta nu va ridica din spranceana la inflacararea ta pasagera, deoarece face si el la fel. Daca vrei un prieten mai molcom, care sa te traga de manecuta atunci cand te enervezi, Leul este cel ideal.

Pentru tine, Capricornule, cel mai bun prieten trebuie sa fie ori unul nascut in aceeasi zodie cu tine ori un Taur. Cu Capricornul vei imparti aceleasi principii despre cum se fac banii, iar Taurii iti vor trezi latura mai putin pragmatica.

Daca esti nascut in zodia Varsator, te vei intelege de minune cu o Balanta sau un Geaman. Impartasesti cu aceste semne zodiacale sensibilitati pe care iti este frica sa le dezvalui celorlalti.

ZODIE PRIETEN. Daca esti nascut in Pesti, cel mai bun prieten al tau trebuie sa fie un Rac. Te apropii de configuratia acestui nativ si stii cum sa il iei la momentele de suparare. Racul, extrem de intelegator si iubitor, va fi mereu acolo pentru tine.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top