Connect with us

Revistateo.ro

În urmă cu trei ani, și-a condus bunica pe ultimul drum. Într-o zi, nepoata a primit un SMS. Când a văzut numărul a avut un șoc. A sunat înapoi, iar la capătul firului...

Inedit

În urmă cu trei ani, și-a condus bunica pe ultimul drum. Într-o zi, nepoata a primit un SMS. Când a văzut numărul a avut un șoc. A sunat înapoi, iar la capătul firului…

O poveste care a făcut înconjurul lumii! Își îngropaseră cu mare durere bunica iubită, alături de lucrurile sale, printre care și telefonul bătrânei. Însă nu se aștepta ca după trei ani să trăiască un adevărat șoc.

Nepoata a primit un SMS chiar de pe telefonul femeii, care s-a stins din viață din cauza unui cancer. În tot acest timp, familia a continuat să-i trimită mesaje bătrânei, în speranța că acestea vor ajunge la ele.

În mesajul primit de Sheri scria: “Veghez asupra ta. Vei trece peste și totul va fi bine”. Când a văzut mesajul, și mai ales numărul de telefon de pe care era trimis, tânăra a simțit că o lasă picioarele. “Eram în stare de șoc. Nu știam ce să cred”, a declarat tânăra.

În minutul următor tânăra i-a răspuns la mesaj întrebând “Cine este?”. De asemenea ea a sunat înapoi și i-a răspuns un bărbat, care le-a spus că folosește numărul cu pricina de câteva săptămâni.

Bărbatul a spus că a început să primească mesaje de la numere necunoscute, dar a crezut că este o glumă din partea prietenilor lui. Așa că s-a gândit să intre în jocul lor și să le răspundă.

Lesley Emerson a murit în iulie 2011, iar operatorul telefonic a promis familiei că nu va da numărul mai departe altcuiva, însă acest lucru s-a întâmplat trei ani mai târziu, scrie Mirror.

Articol pe aceeași temă: S-a trezit pe o bancă în gară cu un bilet în mână. Când a văzut ce scria, a realizat ce s-a întâmplat cu ea

Imaginați-vă cum v-ați simți că nu știți de ce vă aflați pe o bancă, de cât timp sunteți acolo sau ce s-a întâmplat. Așa începe povestea lui Ellie Farnfierd, în vârstă de 27 de ani. Ea știe că se afla în tren, iar următorul lucru pe care îl știe este că a ajuns pe o bancă într-o stație.

Ellie a suferit de ceea ce se numește criză neprovocată, ceva total neașteptat pentru ea – poate fi terifiant și poate crea îngrijorare în jur. Ceea ce a găsit strâns în palmă, când își recăpăta cunoștința, îi dădea un sentiment de confort.

În mâinile ei era o bucată mică de hârtie îndoită. Biletul era de la un străin, care îi oferea lui Ellie răspunsuri de care avea nevoie cu privire la ceea ce se întâmplase cu ea. Biletul era semnat pur și simplu: „Tom”.

Ce i-a scris străinul în bilet

“Bună Eleanor. Sper că, odată ce ai citit biletul meu, te simți mai bine. Ai avut o criză în tren și te-am ajutat să te ridici. Nu te-ai lovit la cap, dar este posibil să te fi lovit la picioare când am călcat pe tine înainte să realizezi că ești căzută pe podea. Îmi pare rău!

De asemenea, îmi pare rău că nu pot să rămân cu tine acum, dar ți-am lăsat o cafea care să te ajute să te trezești și 10 de lire pentru a lua un taxi până acasă. Îmi pare rău că nu am mai mulți bani, așa că sper că nu locuiești prea departe. Am contactat persoane din agenda ta din telefon și am cerut ajutor medical, care este pe drum. Îți doresc toate cele bune și o recuperare rapidă. Cu dragostea, Tom. “

Acum, Ellie speră să-l găsească pe Tom cu ajutorul rețelelor de socializare. Ea vrea să-i mulțumească acestui străin, care a tratat-o ca un prieten apropiat.

CITEȘTE ȘI: Povestea cutremurătoare a unei fetițe bolnave de cancer osos

Datorită multor răspunsuri pozitive la apelul său, șansele de reunire cu Tom se transformă în favoarea lui Ellie!

Distribuiți această poveste, pentru a ajuta pe Ellie să-l găsească pe Tom și să-i răspândească bunătatea actului său!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top