Connect with us

Revistateo.ro

Inainte si dupa heroina. Tanara care a aratat ca se poate iesi din patima drogurilor

Stiri

Inainte si dupa heroina. Tanara care a aratat ca se poate iesi din patima drogurilor

Dependenta de droguri continua sa fie un subiect tabu in Romania. Auzim la stiri ca se dezbate aceasta tema pasager, si atunci doar daca DIICOT face perchezitii pentru a ridica tone de cocaina sau heroina din cand in cand. Despre drama celor care intra intr-o lume din care nu mai stiu cum sa iasa se stie atat de putin. Mult prea putin.

O tanara a carei identitate ramane secreta a publicat mai multe fotografii cu ea pe reteaua Reddit din care se poate observa cat de mult te transforma drogurile. Tanara cu userul DisregardThisOrDont de pe Reddit a vrut sa le spuna tinerilor ca se poate, desi ea nu credea niciodata asta: se poate iesi din acest cosmar.

„Asa arata o persoana care e tot timpul vesela in mod artificial: 826 de zile de heroina (fotografia din stanga a articolului). Poza a fost facuta pe 11 iunie 2014. In dreapta sunt tot eu. Recuperarea este posibila”, a scris tanara de 24 de ani pe Reddit.

„Am simtit nevoia sa public asta in mod deschis pentru ca tocmai am gasit poza pe care mi-a facut-o politia in acea zi in care eram distrusa de heroina”, a mai scris fata.

La cateva ore dupa ce a publicat fotografia, tanara a strans sute de comentarii. „Eram depresiva si am cautat sprijin emotional in bratele iubitului meu. El m-a calmat cu heroina si nu mai puteam sa il las, chiar daca cei din jur imi spuneau ca el e cel care ma distruge”, le-a marturisit fata utilizatorilor Reddit.

Asadar, se poate!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top