Connect with us

Revistateo.ro

Încă 125 de zile de pedeapsă pentru Lindsay Lohan

Stiri

Încă 125 de zile de pedeapsă pentru Lindsay Lohan

Lindsay Lohan va trebui să facă în 125 de zile în folosul comunității, asta după ce judecătorul i-a anulat jumătate din munca depusă până acum, într-un proces care a avut loc ieri. Lindsay Lohan trebuie să muncească în folosul public drept pedeapsă pentru un accident pe care l-a produs în 2012, când s-a lansat asupra unui camion cu 18 roți.

Faptul că Lindsay Lohan are probleme cu condusul de mașini îi creează mari probleme în viața de zi cu zi, dincolo de șosele. Judecătorii au hotărât că aceasta merită să fie liberă însă condiționat, iar principala condiție este aceea de a fi utilă pentru societate. Aceasta a lucrat în medie 6 ore în Londra, pentru CSV, însă procurorul de caz Terry White a acționat în instanță ”munca” prestată de cântăreață.

CITEȘTE ȘI: MADONNA A CĂZUT DE PE SCENA BRIT AWARDS

Astfel că, Lindsay Lohan este acuzată acum că nu și-a îndeplinit așa cum trebuie orele de muncă. Într-una din zile, Lindsay Lohan a primit credit pentru 6 ore de muncă dintre care 4 au însemnat o reprezentație artistică pe scenă și două ore o reuniune cu fanii. Această acuzație a fost probată de procuror în fața instanței, susținând că LiLo le-a tras țeapă. Judecătorii au luat decizia de a prelungi pedeapsa vedetei cu încă 125 de zile.

Lindsay Lohan apare într-o reclamă prezentată la Super Bowl 2015, „Sorta Your Mom” by Esurance:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top