Connect with us

Revistateo.ro

Încă o vedetă care așteaptă un copil: KEIRA KNIGHTLEY

Stiri

Încă o vedetă care așteaptă un copil: KEIRA KNIGHTLEY

Dacă am face o statistică la prima vedere, anul 2014 este anul mămicilor în lumea vedetelor. La lista femeilor frumoase din showbizul internațional care așteaptă un copil sau au născu deja se adaugă și actrița Keira Knightley, pe care lumea o cunoaște din „Pirații din Caraibe”.

Shakira, Kate Middleton prințesa Charlene de Monaco și cea mai recentă mămică, Zoe Saldana – tuturor le-au zâmbit astrele pentru a-și lărgi familia. Keira Knightley așteaptă primul ei copil, având o relație stabilă de mai mult timp cu muzicianul britanic James Righton. Cei doi sunt căsătoriți din 2013 și nu au pierdut timpul să facă un copil, în primul lor an de relație oficializată.

Keira Knightley, în vârstă de 29 de ani, este una din cele mai tinere actrițe britanice care a avut un imens succes la Hollywood. Primul rol ”greu” jucat de actriță a fost în Star Wars Episodul 1 – Amenințarea fantomei – unde a jucat alături de Natalie Portman. În 2002 faima ei crește și mai mult cu rolul din Pirații din Caraibe, fiind parte a trioului format dintre ea, Orlando Bloom și Jhonny Depp.

Inca o vedeta care asteapta un copil Keira Knightley1
Keira Knightley în Pkeira kirații din Caraibe

În 2006, Keira primește o nominalizare la Oscar pentru rolul jucat în „Mândrie și prejudecată”. Alte filme notabile în care a jucat actrița sunt: „Never let me go” (2010), „A dangerous method” (2011) și „Anna Karenina” (2012).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top