Connect with us

Revistateo.ro

Incearca acest truc pentru a scapa de acnee!

Stiri

Incearca acest truc pentru a scapa de acnee!

Tenul incarcat cu acnee si puncte negre da batai de cap multor femei. Creme peste creme, tratamente cosmetice cat mai sofisticate insa niciodata femeile nu s-au gandit la urmatorul truc.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti speli bine fata, curat-o cu spirt sanitar astfel incat sa eliberezi porii blocati de celulele moarte (care favorizeaza aparitia punctelor negre si a acneei). Odata tenul scapat de murdaria de la suparafata fetei, poti trece la urmatoarea miscare.

CITESTE SI: TRATAMENT REVOLUTIONAR ANTI-ACNEE

Pune pe aragaz un vas cu apa si lasa-l aproape pana sa dea in clocot. Indeparteaza vasul si pune-ti un prosop pe fata si stai aproape de vas, astfel incat fata ta sa absoarba aburii respectivi. Apa nu trebuie sa fie foarte fierbinte deoarece aburii fierbinti iti vor irita tenul. Baia de aburi deschide porii si indeparteaza celulele moarte.

Apoi, amesteca 4 linguri de bicarbonat de sodiu cu trei sferturi de ceasca de apa minerala pana cand formezi un fel de pasta. Unge-te cu acea pasta-minune in zonele cu probleme, acolo unde apare frecvent acneea. Aceasta masca inedita iti va garanta disparitia problemelor de acnee si a punctelor negre. Lasa masca sa actioneze timp de 10 minute, iar la final clateste-ti fata cu apa rece si sterge-te bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top