Connect with us

Revistateo.ro

INCENDIU LA METROU, in tunelul dintre statia Piata Victoriei si Aviatorilor

Stiri

INCENDIU LA METROU, in tunelul dintre statia Piata Victoriei si Aviatorilor

Un incendiu la metrou a izbucnit in tunelul dintre statia Piata Victoriei si Aviatorilor in urma cu cateva momente. 6 autospeciale s-au deplasat la fata locului si 4 echipaje SMURD.

Toti oamenii au fost evacuati din metrou intrucat incendiul este unul destul de grav. Se pare ca o instalatie electrica a luat foc in tunel. Nimeni nu a fost ranit, din primele informatii furnizate de autoritati. In clipa de fata, trenurile de la metrou au fost suspendate pana la stingerea incendiului.

Incendiu la metrou, la Piata Romana

ULTIMA ORA: SINUCIDERE LA METROU. S-a intamplat in statia Constantin Brancoveanu

Nu este prima oara cand are loc un astfel de incident in statiile de metrou din Bucuresti. In urma cu aproximativ o luna, un alt incendiu a bagat panica in calatori. Acel incendiu a fost stins rapid, insa de data aceasta se pare ca este vorba despre un incident mai grav.

Echipajele SMURD de la fata locului si autospecialele fac tot posibilul pentru a-i calma pe calatori. In momentul de fata, niciun calator nu are acces in statia Aviatorilor, trenurile care circula intre Victoriei si Aviatorilor fiind suspendate pana la remedierea problemei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top