Connect with us

Revistateo.ro

Incep Jocurile Paralimpice de la Rio. Mesajul emotionant postat de Ana Maria Popescu pe Facebook

Stiri

Incep Jocurile Paralimpice de la Rio. Mesajul emotionant postat de Ana Maria Popescu pe Facebook

Rio de Janeiro continua sa fie capitala lumii la sport. Astazi incep Jocurile Paralimpice de la Rio, competitie dedicata sportivilor cu handicap. Ceremonia de deschidere va incepe la ora 18:15 ora Braziliei, 00:15 ora Romaniei. 12 conationali vor participa la Jocurile de toamna de la Rio, un numar record fata de ultimele participari.

Spadasina Ana Maria Popescu a castigat aurul olimpic la Rio de Janeiro, alaturi de echipa feminina de spada. Fata de aur a Romaniei a postat un mesaj emotionant de incurajare pentru concurentii care participa astazi la Jocurile Paralimpice.

„Pentru noi, emotiile au trecut. De astazi, la Rio de Janeiro incep Jocurile Paralimpice! Romania are 12 sportivi calificati si cred ca fiecare are nevoie de sustinerea noastra, asa cum am avut si noi. Strigam aici HAI ROMANIA… sa se auda pana la Rio si sa stie ca nu sunt singuri?!? Bafta maxima sa aveti! Suntem cu voi!”, a scris Ana Maria Popescu pe contul de Facebook.

Jocurile Paralimpice vor incepe astazi. Peste 1,5 milioane de bilete s-au vandut deja, competitia fiind vizionata de sute de milioane de oameni din intreaga lume la televiziunile nationale care transmit concursul.

Jocurile Paralimpice se vor incheia pe 18 septembrie, iar Romania va fi reprezentata de: Florentina Hriscu (atletism/ disc), Florin Cojoc (atletism/ saritura in inaltime), Mihaela Lulea (canoe), Iulian Serban (canoe), Eduard Novak (campion in trecut, singurul din Romania de la Paralimpice – ciclism), Attila Olah (ciclism), Alexandru Bologa (nevazator – judo), Naomi Ciorap (inot), Samuel Ciorap (inot), Octavian Ilina (inot), Dacian Makszin (tenis de masa) si Bobi Simion (tenis de masa).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top