Connect with us

Revistateo.ro

slabesti

Stiri

Incepe numaratoarea inversa a DIETEI PENTRU SARBATORI! Pregateste-te de Craciun cu un truc care iti ia 10 minute pe zi!

Cum este posibil sa slabesti cu un efort de doar 10 minute pe zi? Ei bine, nici macar nu se poate numi „efort”, caci este un simplu truc care sa te ajute sa arati SENZATIONAL de Craciun.

Daca te intrebi: „oare nu este prea devreme sa ma gandesc la Craciun?”, afla ca mai sunt doar 70 de zile pana la sarbatorile de iarna. Poate ca acum iti pare mult, dar nu mai bine sa lucrezi la aspectul tau din timp, decat sa te chinui sa pierzi kilogramele in plus in ultima suta de metri?

Aceasta dieta pentru Sarbatori nu este nu este un plan alimentar propriu-zis ci presupune sa faci un singur lucru, zilnic, timp de 10 minute. Rezultatul? Slabesti fara efort si vei purta o rochie FABULOASA de Craciun!

CITESTE SI: De ce sa bei in fiecare dimineata apa cu sare de Himalaya!

Vezi aici CAT A MAI RAMAS pana la CRACIUN si cum sa te pregatesti pentru SARBATORI DE VIS!

Ei bine, nu este vorba de interdictii alimentare, de exercitii fizice, ci presupune doar sa iei un carnetel si un pix si sa incepi sa scrii!

Ai 70 de zile la dispozitie sa iti urmaresti dieta zilnica, sa vezi la ce ore obisnuiesti sa mananci, ce alimente preferi si ce cantitati alegi. Acest lucru il vei face in primele 14 zile, iar la finalul celor doua saptamani vei reusi sa descoperi un tipar.

Poate nici nu ti-ai dat seama ca in fiecare seara mananci cate o eugenie – lucru nociv pentru dieta ta. Sau poate vei descoperi ca mananci doar o data pe zi si atunci foarte mult. Faptul ca ai notat intr-un caiet te va face mult mai constienta de alimentatia ta si iti va fi mai usor sa faci schimbarea.

Fa-ti un obicei din a-ti nota tot ceea ce mananci si, in urmatoarele doua luni, pana la Craciun, incearca sa schimbi alimentatia, urmand sfaturile recomandate in toate dietele (vezi aici o multime de idei) – renunta la dulciuri, grasimi, prajeli si alege legume si fructe.

Usor usor, vei descoperi ca notitele tale contin mai multe alimente sanatoase si sunt mai ordonate decat cele din primele doua saptamani. Si priveste partea buna a lucrurilor: nu dureaza decat 10 minute pe zi!

In plus, daca devine o obisnuinta, vei tine jurnalul alimentar si dupa sarbatori, lucru care te va ajuta sa fii mai sanatos si sa arati mai bine.

Ce zici, acorzi 10 minute pe zi pentru a purta cea mai frumoasa rochie de Craciun?

Crezi ca te va ajuta acest jurnal de dieta?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top