Connect with us

Revistateo.ro

Incepe scoala: cum alegem incaltamintea pentru copii in noul an scolar

Stil de viata

Incepe scoala: cum alegem incaltamintea pentru copii in noul an scolar

Atunci cand trebuie sa cumpere incaltaminte pentru copii, multi parinti nu stiu ce anume ar trebui sa caute. Si, cum se apropie scoala, ei stiu ca pe lista de achizitii pentru noul an scolar se numara si cel putin doua perechi de incaltaminte pentru copii.
Sa ne intelegem: e usor sa cumperi incaltaminte pentru copii atunci cand copilul este mic. Atunci el nu face nazuri, nu isi doreste lucruri iesite din comun. Cand vorbim despre astfel de incaltaminte pentru copii, parintii cauta ca ea sa fie confortabila.

Ulterior, cand cel mic se face mare, achizitionarea de incaltaminte pentru copii devine un pic mai dificila, pentru ca automat intervine si parerea copilului, iar pe piata din Romania si nu numai se gasesc numeroase modele de incaltaminte pentru copii si e greu sa imbina confortul, calitatea, pretul si dorintele copilului intr-o singura pereche de incaltaminte pentru copii.

Cum scoala se apropie, iar o pereche de adidasi pentru copii si o pereche de pantofi pentru fetite sau baieti trebuie sa fie achizitionate (orele de sport si o pereche de incaltaminte copii pentru a fi folositi zi de zi la scoala), ne-am gandit sa le oferim cateva sfaturi parintilor care trebuie sa cumpere incaltaminte pentru copii si care deja se streseaza numai la gandul ca vor fi nevoiti sa isi petreaca o zi intreaga cautand incaltaminte pentru copii si trebuind sa faca un compromis care nu ii incanta deloc:

Cereti mai intai parerea celui mic cand vine vorba despre incaltaminte pentru copii. Dar incercati sa-i si explicati acestuia ca, pe langa modelul dorit sau personajul preferat imprimat pe incaltaminte, perechea de incaltaminte pentru copii trebuie sa fie si de calitate, pentru a nu fi nevoiti sa repetati achizitia luna de luna. Financiar, doar producatorii de incaltaminte pentru copii au de castigat din astfel de actiuni.

Incepeti sa cumparati incaltaminte pentru copii inca din august, cand preturile la incaltaminte pentru copii sunt mai mici decat in septembrie. E o modalitate foarte buna de a castiga pe plan financiar.

Cititi cu atentie eticheta oricarei perechi de incaltaminte pentru copii. Asa va veti face o idee daca ea e de calitate sau nu.

Stabiliti clar care este bugetul pentru achizitionarea de incaltaminte pentru copii. Multe perechi de incaltaminte pentru copii va vor lua ochii chiar si voua, iar pana la anotimpul rece va trece foarte putin timp si e posibil ca in primavara cel mic sa aiba piciorul mai mare si sa nu mai poata purta perechea de incaltaminte pentru copii pe care i-ati achizitionat-o la inceputul anului.

Cel mic trebuie sa se simta confortabil in perechea de incaltaminte pentru copii achizitionata, astfel ca e necesar ca el sa o probleze si sa ia decizia chiar el in aceasta privinta.

La Noriel, puteti gasi incaltaminte pentru copii perfecta, la preturi accesibile, de calitate, cu personajele preferate ale celor mici si foarte, foarte interesante. Trebuie numai sa descoperiti ofertele, reducerile interesante si preturile mici. Incepe scoala, dar asta nu inseamna ca trebuie sa inceapa si stresul. Nu cand la Noriel gasiti incaltaminte pentru copii foarte dragalasa!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top