Connect with us

Revistateo.ro

INCREDIBIL! LACTATE fara pic de LAPTE!

Sanatate

INCREDIBIL! LACTATE fara pic de LAPTE!

Gusturile nu se discuta, dar nici nu se confunda si cu toate acestea un comerciant din capitala a crezut ca le poate oferi clientilor branza de vaca la pret de capra.

Din nefericire pentru el acesta a fost prins de inspectorii de la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC), patronul scuzandu-se penibil si neoferind nicio explicatie: „Unde s-a gresit, s-a platit. Am avut o gestionara angajata cu carte de munca si a furat 25 de milioane”, acesta a fost singura explicatie  a patronului intrebat fiind de ce le vindea clientilor un produs fals.

Ca una mancam si alta platim nu mai este deloc o surpriza, iar controalele ANPC scot la iveala rezultate strigatoare la cer. Ce spuneti despre branza de vaca, fara pic de lapte sau de branza de burduf facuta din telemea de vaca, in loc de oaie. Tot la capitolul pacaleli intra si iaurtul cu fructe, fara fructe sau telemeaua dietetica care la analize avea 20% grasime, nu 0.1% cat scria pe ambalaj.

Producatorilor nu le pasa ca unii clienti ar putea avea grave probleme de sanatate in urma consumului unor produse mincinoase, din totalul de 1000 de companii verificate, 750 au fost amendate.

Presedintele ANPC spune ca a face mari eforturi sa tina sub control piata.

Aceste cazuri ne amintesc de pestele vandut in marile magazine pe ambalajul caruia scria ca are o greutate de 1kg, iar la control s-a dovedit ca pestele cantarea 300 de grame, iar 700 grame erau apa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top