Connect with us

Revistateo.ro

O femeie revede chipul transplantat al fratelui mort

Stiri

INCREDIBIL: O femeie revede chipul transplantat al fratelui mort!

O femeie l-a întâlnit pe cel care a primit transplantul de faţă de la fratele ei, după ce acesta din urmă a murit la doar 21 de ani, călcat de o maşină.

Rebekah Aversano a văzut şi a simţit din nou chipul rudei dragi într-o întâlnire emoţionantă avută cu Richard Norris, care fusese anterior desfigurat în urma unei altercaţii cu pistoale.

CITEŞTE ŞI: Copil scăpat de preot în cristelniţă, dus de urgenţă la spital

Fratele lui Aversano, Joshua, a fost călcat şi omorât de o maşină în urmă cu trei ani, în timp ce traversa strada. Atunci, familia sa a decis să-l ajute pe Norris, aşa că au donat chipul tânărului de 21 de ani, pentru ca altcineva să supravieţuiască în condiţii normale.

Încă de atunci, bărbatul care a primit o nouă înfăţişare a trecut prin mai multe operaţii pentru a i se repara faţa distrusă de incidentul petrecut în urmă cu 16 ani, pe când avea 22 de ani. Pentru că medicii nu reuşise să facă prea multe pentru tânăr, acesta intrase în despresie din cauza aspectului fizic şi a vrut chiar să se sinucidă.

sursa foto theguardian.com

sursa foto theguardian.com

Atunci, familia Aversato a decis să-i acorde o nouă şansă la viaţă necunoscutului, astfel că o echipă de specialişti de la Universitatea din Maryland au avut parte de cea mai complexă operaţie la nivelul feţei, în cadrul căreia au stat 36 de ore pentru a-i ataşa omului noul chip. Aceştia au fost nevoiţi să-i ataşeze omului desfigurat nu doar pielea în sine, ci şi mai mulţi dinţi, o bucată de maxilar, muşchi şi nervi.

Norris, ajuns acum la 39 de ani, a avut ocazia să-i mulţumească lui Rebekah pentru gestul incredibil pe care familia ei l-a făcut pentru el.

„Aceasta este faţa cu care am crescut. Îmi dai voie să te ating?”, a spus aceasta când l-a văzut pe omul cu chipul fratelui ei.

sursa foto theguardian.com

sursa foto theguardian.com

„Cu siguranţă îl vedem pe fiul nostru în el”, a declarat mama băiatului decedat. „Unele dintre trăsături cu siguranţă vor fi ale copilului meu, iar astfel vom putea vedea anumite asemănări. Suntem atât de fericiţi că am putut face ceva să-l ajutăm. Chiar dacă am suferit enorm, cel puţin ştim că am putut să ajutăm pe cineva odată cu pierderea fiului nostru”, a mai spus aceasta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top