Connect with us

Revistateo.ro

INCREDIBIL. Operatia care te scapa de riduri si cearcane

Stiri

INCREDIBIL. Operatia care te scapa de riduri si cearcane

Operatia care te scapa de riduri si cearcane. Procesul imbatranirii aduce cu sine numeroase aspecte care ne deranjeaza: pleoape lasate, riduri, cearcane, fire de par albe si multe altele.

Daca firele albe de par se mai pot ascunde printr-un vopsit profesionist, in privinta cearcanelor si ridurilor e mai greu, ai zice. Dar te inseli. Exista o operatie care te scapa de toate aceste probleme care vin odata cu varsta.

Operatia care te face mai tanar cu 5, pana la 10 ani se numeste blefaropastie. „Blefaroplastia estetica este o procedura de chirurgie plastica care vine in ajutorul acestor probleme, cu rolul de a indeparta excesul de tegument si grasime, care alcatuiesc pungile si excesul de piele al pleoapelor. De asemenea se poate reda plenitudinea lor prin transfer de grasime sau acid hialuronic. Astfel, se elimina aspectul obosit si imbatranit al ochilor si se pot ridica si sprancenele”, sustine dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si chirurgie plastica, pentru site-ul eva.ro.

CITESTE SIAPARATUL CARE ITI MARESTE SANII

Una dintre cele mai interesante chirurgii este chirurgia pleoapelor lasate, o interventie care se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor.

CITESTE SIBANANELE ELIMINA RIDURILE

Numarul persoanelor care recurg la blefaropastie este in crestere, numai in SUA existand o urcare de 10% anul trecut.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top