Connect with us

Revistateo.ro

Informații neștiute despre adolescența lui CRBL: ”Nu aveam ce să mâncăm...”

Staruri

Informații neștiute despre adolescența lui CRBL: ”Nu aveam ce să mâncăm…”

CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Însă nu i-a fost ușor la începutul carierei. A făcut dezvăluiri incredibile despre adolescență, despre lipsuri. Află ce a declarat artistul. Iată care sunt acele informații neștiute despre adolescența lui CRBL.

Tot ce nu se știa despre adolescența lui CRBL

CRBL a vorbit despre o perioadă din trecut. Înainte de a deveni celebru alături de trupa Simplu, artistul a stat cu chirie. Mai mult decât atât, se întâmpla chiar să nu aibă bani de mâncare.

“Lumea ne vedea la televizor, rula videoclipul pe canalele de muzică, dar viața noastră din spatele camerelor era altă… Veneam cu 2 ore mai devreme în București, la metrou ne schimbam de haine și făceam antrenament două ore la metrou. A venit Smiley în trupă în 2002. Din momentul ăla a fost altfel. Din momentul ăla m-am trezit în șoc. Nu întelegeam de ce vin copiii la concerte, pun mâna pe tine și leșină…

Am început să fiu din ce în ce mai des chemat la București. Am stat cu Moga și cu Smiley în aceeași casă, toți plătind chiria. Dar acum se ridicase ștacheta, nu mai mergea cu second-hand-ul și atunci banii îi țineam numai pentru a avea bani să ieșim, dacă ne chema o altă trupă sau trebuia să ne vedem cu cineva în oraș.

CITEȘTE ȘI: TEOLIVE cu CRBL: „Nu am uitat de unde am plecat”

CITEȘTE ȘI: Imagine cu Gina Pistol și Smiley. Cum au comentat internauții

Mergeam la Moga la studio toată ziua, stăteam acolo, făceam muzică și ne cumpărăm ce puteam – pâine, pateu, muștar, sau din când în când mai cumpărăm o pizza… Am dormit și de foame, pe cuvânt. Nu aveam ce să mâncăm și ne-am băgat să dormim. Nu sunt povești. Ce se vede aste una. Am dormit de foame”, a spus îndrăgitul cântăreț pentru Kanal D, citat de libertatea.

Înainte de a cunoaște celebritatea, CRBL a trecut prin clipe mai dificile. Mai sus ai văzut despre ce este vorba.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top