Connect with us

Revistateo.ro

Ingrediente miraculoase pentru a fi mereu frumoasa

Cosmetica

Ingrediente miraculoase pentru a fi mereu frumoasa

Ingrediente miraculoase. Ritualul zilnic de frumusete trebuie sa contina in mod obligatoriu trei elemente care iti vor fi de folos: uleiul de nuca de cocos, untul de shea sau uleiul de argan.

Sa incepem cu cel din urma. Acest ulei este extrem de pretios si nu degeaba este si foarte scump. Pentru un singur litru de ulei de argan este nevoie sa fie taiati 6 arbori Argania Spinosa. Un alt motiv pentru care acest ulei isi merita respectul celor care il utilizeaza in procesul de infrumusetare este lipsa de chimicale care sa irite pielea. Uleiul de argan are efecte anti-imbatranire, hidrateaza pielea in profunzime si ii reda elasticitatea.

CITESTE SI: TRATAMENTE NATURISTE IMPOTRIVA CADERII PARULUI

Uleiul de argan se poate folosi in lupta cu ridurile datorita unui continut de acisi grasi nesaturati. De asemenea, acest ulei este un dusman declarat al acneei avand un efect antiseptic. Uleiul de argan poate fi aplicat si pe scalp, prevenind caderea parului si vindecand anumite afectiuni ale pielii capului> matreata, eczeme etc. In plus, daca vrei sa scapi de celulita, maseaza cu un strat subtire de ulei de argan zona afectata de aceasta problema inestetica.

Untul de shea. Daca ai probleme cu buzele, herpesuri in zona buzelor sau buze crapate cu o pielita care te deranjeaza, aplica unt de shea in fiecare dimineata, dupa ce te-ai spalat pe fata. Vei vedea cum in scurt timp buzele tale vor deveni la fel de moi si catifelate. Untul de shea poate fi folosit si ca remediu impotriva matretei: aplicat pe cap inainte de spalarea cu samponul, se lasa pret de cateva minute. Rezultatul: Un par matasos fara matreata!

CITESTE SI: ZATUL DE CAFEA INDEPARTEAZA CELULITA

Uleiul din nuca de cocos. Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui tip de ulei este ca pentru un tratament pentru piele fina, uleiul actioneaza diferit de multe creme care contin apa sau alte uleiuri apoase ce pot dauna pielii. Iar aceasta actiune diferita vine din faptul ca pielea absoarbe incet uleiul de cocos, impregnandu-se total mai ales in zonele cu afectiuni. De asemenea, daca mainile voastre sunt iritate ori uscate dupa ce ati spalat vase fara sa folositi manusile, spalati-va pe mana cu ulei de cocos. Folosind acest ulei pentru spalarea mainilor veti constata o hidratare imediata si eliminarea disconfortului creat de solutiile de spalat vase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top