Connect with us

Revistateo.ro

Online

Îngrijorare în privința stării de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Actorul nu s-a mai prezentat la un eveniment

Oamenii sunt preocupați de starea de sănătate a marelui actor Alexandru Arșinel. Îndrăgitul artist trebuia să ajungă la un eveniment, dar nu s-a mai prezentat.

Toți cei prezenți la fața locului s-au întrebat dacă actorul se simte bine având în vedere că în ultimii ani s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate.

În urmă cu două zile, Arșinel ar fi trebuit să prezinte Vernisajul Expoziției de Pictură „Bucureștiul de azi, Micul Paris de ieri”, al artistului Zoltan Lorencz, eveniment găzduit de Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

Oamenii și-au pus semne de întrebare în legătură cu absența artistului, mai ales că anul trecut a pierdut două mari prietene și colege de-o viață din lumea actorilor, pe Stela Popescu și Cristina Stamate.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Arșinel, criticat dur pentru că i-a luat apărarea medicului Lucan: „Are un tupeu absolut incredibil!”

În lacrimi. ULTIMA scrisoare scrisă de ALEXANDRU ARȘINEL pentru Stela Popescu. Regretata artistă ar fi împlinit 82 de ani

Cele două decese l-au afectat vizibil pe Arșinel, care și așa are probleme de sănătate, recent suferind o intervenție la coloană.

Arșinel a declarat în urma morții Stelei Popescu faptul că îi va fi teribil de greu să fie pe scenă sau la evenimente fără ea, după ce zeci de ani au împărțit laurii publicului.

Despre relația cu Stela și speculațiile că aceasta s-ar fi întins și dincolo de scenă, actorul a vorbit anul trecut pentru cancan.ro.

„E fireasca tentatia publicului sa traga astfel de concluzii atunci cand ai o partenera atat de frumoasa si talentata.

Spun ca e sotia ta sau alte ganduri nastrusnice. Avem o relatie de camaraderie, strict profesionala.

Ea a fost casatorita cu un om minunat, Puiu Maximilian, cel care a oferit osanza cuplului nostru pe scena. Eu sunt insurat de 44 de ani, cu o doamna minunata, care mi-a daruit doi copii”, a mărturisit marele actor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top