Connect with us

Revistateo.ro

Inima unei zodii bate puternic! Citeste sfatul zilei de 18 iunie 2016

Stiri

Inima unei zodii bate puternic! Citeste sfatul zilei de 18 iunie 2016

Inima Taurului bate puternic pentru ca se loveste de o serie de provocari neasteptate. Citeste sfatul zilei de 18 iunie 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: TAUR

Iti simti sufletul slabit si vrei sa iti cantaresti bine pasii, insa iti lipsesc foarte multe informatii ca sa faci urmatoarea mutare. E normal sa iti bata inima cu viteza. Nu iti face griji, vei depasi si acest hop. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ocupa-te mai mult de sufletul tau. Trebuie sa il hranesti mai mult ca niciodata. Isi cere drepturile si cu cat il neglijezi mai tare, cu atat consecintele pot fi mai grave. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Esti foarte darnic cu cei din jur si asta poate fi o problema pentru anumiti prieteni care iti vor doar binele. Incearca sa stabilesti un echilibru intre mana ta larga si responsabilitatile pe care trebuie sa ti le asumi aruncand cu banii in stanga si in dreapta. Numarul norocos al zilei: 8.

Mihai Voropchievici despre 666 si zilele Diavolului in luna iunie 2016

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu prea iti iese organizarea azi. Trebuie sa fii mai atent la timpul prietenilor tai daca vrei sa te sincronizezi cu ei la o iesire. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu stii niciodata de unde sare iepurele asa ca pregateste-te in orice moment pentru o rasturnare de situatie pozitiva in cazul tau. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Te-ai vindecat sufleteste si te bucuri foarte mare de noua ta personalitate. Continua sa actionezi cu claritate, determinat, cu la fel de mult curaj ca si pana acum. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top