Connect with us

Revistateo.ro

Încearcă pentru câteva zile acest experiment: înlocuiește cu apă toate lichidele pe care le consumi de obicei în timpul zilei. Vezi ce se întâmplă.

Sanatate

Înlocuiește cu apă toate lichidele pe care le consumi de obicei și vezi ce se întâmplă. Tu știai asta?

Este un lucru cunoscut faptul că este indicat să consumăm apă în fiecare zi. Însă, iată ce se întâmplă dacă vei înlocui cu apă toate lichidele pe care le consumi de obicei. Tu te așteptai la asta? Înlocuiește cu apă toate lichidele pe care le bei de obicei și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Înlocuiește cu apă toate lichidele pe care le consumi de obicei și vezi ce se întâmplă. Tu știai asta?

1. Ajută procesul de slăbire. Se pare că dacă vei consuma doar apă pentru 9 zile, atunci vei reuși să slăbești. Asta pentru că nu vei mai consuma la fel de multe calorii ca atunci când bei suc sau alte lichide, în special cele din comerț, care conțin zahăr.

2. Creierul tău va funcționa mult mai bine. Creierul conține 75 – 85 % apă. Este important să consumi apă astfel încât să îți alimentezi creierul.

3. Dacă vei consuma doar apă, atunci vei observa schimbări și la nivelul pielii. Va deveni mult mai moale și mai catifelată.

4. Accelerează metabolismul. Dacă vei consuma dimineața o jumătate de litru de apă, atunci metabolismul tău va putea crește cu până la 24 %.

5. Vei consuma mai puține alimente. Dacă vei bea apă, atunci nu vei mai avea la fel de multă poftă de mâncare ca înainte. Drept urmare, vei mânca mai puțin și vei slăbi.

6. Elimină toxinele din organism. Consumul de apă are drept rezultat curățarea corpului de toxine. Astfel, vei fi mai sănătos, iar procesul de îmbătrânire va fi unul mai lent.

CITEȘTE ȘI: Cand nu e bine sa bei apa

CITEȘTE ȘI: Ce se petrece in corpul tau daca bei apa imediat ce te trezesti

7. Scade riscul de a dezvolta anumite boli, printre care se numără hipertensiunea, boli localizate la nivelul vezicii biliare sau chiar cancer de stomac.

8. Inima ta va funcționa mult mai bine. Dacă vei consuma cinci pahare de apă în fiecare zi, atunci riscul de a suferi un atac de cord scade cu până la 41 %.

Încearcă și tu să înlocuiești cu apă lichidele pe care le consumi de obicei în fiecare zi. Vei observa schimbările.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top