Connect with us

Revistateo.ro

inmormantarea Ionelei Prodan

Staruri

Înmormântarea Ionelei Prodan. Cine o conduce pe ultimul drum pe artistă

Înmormântarea Ionelei Prodan are loc azi la ora 12, la Cimitirul Bellu. Acolo s-au strâns încă de ieri prieteni, rude și colegi de breaslă pentru a aduce un ultim omagiu interpretei.

Înmormântarea Ionelei Prodan are loc azi, la Cimitirul Bellu. Cine își ia rămas bun de la cântăreață

11:56 Moment sfâșietor la înmormântare. Mărioara Man Gheorghe a interpretat o melodie care a făcut-o pe Anamaria să izbucnească în lacrimi.

Sursa: Facebook Antena Stars

10:26 Ionela Prodan este înmormântată de ziua de naștere a uneia dintre nepoate. Rebbeca împlinește 19 ani astăzi

UPDATE, ora 09:50 – Anca, sora Anamariei, și Laurențiu, soțul, au ajuns în cele din urmă în țară.

Anamaria Prodan s-a pregătit pentru toate cele necesare înmormântării și a fost ajutată de prieteni. Alături de Ana au fost în tot acest timp Elena Merișoreanu, una din cele mai bune prietene ale Ionelei, dar și prietena ei bună Denisa Nechifor.

Înmormântarea are loc la ora 12 și va fi oficiată de un sobor de preoți ortodocși. Artista va fi îngropată lângă soțul ei, Tănase, al cărui mormânt este tot la Bellu.

La Capela Cimitirului Bellu a ajuns aseară și soacra Anamariei, mama lui Laurențiu Reghecampf. Marga a mers să depună flori și lumânări la căpătâiul marii interprete de muzică populară.

Femeia a trecut recent printr-un episod la fel de trist, căci soțul ei Hary s-a stins din viață cu puțin timp înainte de Ionela Prodan.

La înmormântare se va și cânta. Solista Elisabeta Ticuță va interpreta o melodie de jale pentru ca lumea să nu o uite niciodată pe Ionela Prodan.

Despre moartea Ionelei Prodan au vorbit colegii ei în mai multe apariții televizate, iar prietena Anamariei Prodan, Denisa Nechifor, a dezmințit câteva informații apărute în presă.

Denisa Nechifor, prezentă la TEO SHOW a declarat că nu este adevărat ce a scris presa mondenă. Și anume, Ionela Prodan nu a fost niciodată conectată la aparate sau ar fi murit de mult după cum se specula.

https://teotrandafir.com/divers/cei-care-isi-iau-ramas-bun-de-la-ionela-prodan-intampinati-la-capela-de-un-ecran-mare-cu-imagini-cu-artista-188597/amp/

Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, la ora 21 seara. Artista suferea de cancer pancreatic. Înainte să se stingă din viață, atât medicii cât și apropiații sperau că interpreta de muzică folclorică din Oltenia își va reveni, însă Dumnezeu a avut un alt plan pentru ea.

Rămas bun, Ionela Prodan!

https://teotrandafir.com/staruri/elena-merisoreanu-a-izbucnit-in-lacrimi-la-televizor-ce-marturisire-a-facut-despre-ionela-prodan-188590/amp/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top