Connect with us

Revistateo.ro

Inna a fost internată de urgență după ce scena pe care se afla s-a prăbușit

Star

Inna a fost internată de urgență după ce scena pe care se afla s-a prăbușit

Sâmbătă seara, Inna se afla pe scenă. Cânta la Istanbul. Din nefericire, scena s-a prăbușit, iar cântăreața a ajuns de urgență la spital. Într-o fotografie postată de cântăreață se vede că are piciorul bandajat. Din fericire, este în afara oricărui pericol și și-a anunțat fanii că își va continua turneul în Turcia. Acolo este foarte apreciată.

Inna se simte bine și își va continua turneul în Turcia

Până acum nu s-a aflat motivul pentru care scena s-a prăbușit. Conform primelor informații, scena s-ar fi prăbușit sub greutatea artiștilor. Aceștia cântau, dansau și săreau în momentul în are a avut loc incidentul.

Pentru a-și asigura fanii că este bine, Inna a postat o imagine pe patul de spital. De asemenea, a sris și un mesaj pentru ei, pentru a-i liniști.

„Scena s-a prăbuşit. Eu sunt bine! Mulţumesc lui Dumnezeu! Vă mulţumesc că aţi venit! Vă doresc iubire şi pace! Continuăm turneul nostru în Turcia. Ne vedem mâine la Ankara”, a scris Inna pe Instagram.

Mai jos vei găsi și un material video în care se poate vedea cum s-a produs incidentul.

CITEȘTE ȘI: Inna se destainuie: „Nu-s nici mai frumoasa, nici mai urata”

CITEȘTE ȘI: FOTO. Inna l-a vizitat pe Dominic, băiețelul Antoniei și al lui Alex Velea
Membrii trupei Carla’s Dreams au decis să renunțe la mască! Iată când se va întâmpla

Încă de când s-a lansat pe piață, trupa Carla’s Dreams a reușit să impresioneze datorită pieselor, dar și a look-ului incondundabil.

Membrii trupei din Republica Moldova apar la fiecare eveniment pictați pe față, cu ochelari de soare și cu haine închise la culoare.
Deși formația se bucură de un real succes iar fanii vor să îi vadă pe artiști cum arată în realitate, aceștia nu au de gând să facă acest lucru prea curând.

Solistul trupei, care este jurat la emisiunile „The Four” și „X Factor” continuă să apară astfel și la TV și nimeni nu știe cum îl cheamă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top