Connect with us

Revistateo.ro

ionela prodan

Staruri

Întâmplarea de la ziua de naștere a Ionelei Prodan care prevestea tragedia

Amănunte uluitoare au ieșit la iveală despre ultima aniversare a Ionelei Prodan. Artista a fost înconjurată atunci de prieteni și oameni dragi sufletului ei.

Ionela Prodan, plânsă de oameni care nu au fost lângă ea

Elena Merișoreanu ne-a mărturisit care a fost întâmplarea care i-a atras atenția la ziua de naștere a cântăreței. La aniversare nu erau prezenți oameni care azi o plâng și spun că au cunoscut-o și au iubit-o tot timpul pe interpretă.

Atmosfera caldă, de familie, s-a resimțit din plin la ultima zi de naștere a cântăreței.

„Vreau să vă spun că în cei 50 de ani de când am cunoscut-o am fost prezentă la toate zilele ei de naștere. La ultima aniversare, Ana i-a adus un tort mare, de un metru și jumătate. A fost ceva impresionant.

Au fost la ziua ei doamna Catanga cu soțul ei, oameni din sport, prieteni de-ai familiei și Nicu Datcu, la un restaurant a fost totul.

Din câți oameni vorbesc acum, nu am văzut pe nimeni la ziua ei de naștere. Ea a făcut foarte multe emisiuni frumoase. A dat premii, a ajutat oameni, a dat bani, a dat bonusuri. Le-a întins o mână de ajutor tuturor. A fost o persoană dragă sufletului meu.

Și acum țin minte spectacolele ei de la Teatrul Național, evenimentele pe care le prezenta și colegii care o înconjurau, colaborarea cu maestrul Dolănescu”, ne-a mărturisit Elena Merișoreanu.

https://teotrandafir.com/star/exclusiv-elena-merisoreanu-face-dezvaluiri-in-premiera-despre-moartea-ionelei-prodan-ce-au-facut-fetele-artistei-pentru-ea-si-nu-stia-nimeni-188474/amp/

„Nu mi-am imaginat că se va stinge atât de repede. După Paști am sunat-o pe Anamaria că voiam să o văd. Mi-a zis că nu pot merge la spital că era la Terapie Intensivă.

Eu aveam convingerea că se va face bine. Fetele au fost plecate pe afară, nu vreau să dau nume, au încercat să facă ceva pentru mama lor și cu alți medici. Vă dați seama cât de greu e pentru ele, mai ales pentru Ana care a avut și socrul înmormântat”, ne-a mai spus Elena Merișoreanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top