Connect with us

Revistateo.ro

Interviu cu actrita Majda Aboulumosha Divortul m-a facut sa ma iubesc si mai tare...

Stiri

Interviu cu actrita Majda Aboulumosha: „Divortul m-a facut sa ma iubesc si mai tare…”

Majda are 28 de ani si a devenit cunoscuta ca actrita in mai multe productii romanesti, de mare succes, pe platourile din Buftea. Putini stiu insa ca povestea sa de viata depaseste poate si un scenariu de telenovela. In spatele chipului luminos si plin de viata, Majda a trecut prin grele incercari insa de fiecare data a stiut ce trebuie sa faca pentru a o lua de la capat.

„Chiar si atunci cand simti ca nu mai poti, trebuie sa-ti gasesti motivatia. Sa te agati de orice speranta si sa nu te lasi, orice ar fi, pana nu reusesti!” – spune Majda, convinsa ca-n viata nimic nu este imposibil.

Unul dintre cele mai puternice momente ale vietii ei a fost cel in care si-a gasit tatal, dupa 25 de ani in care toti ii spuneau ca nu mai e in viata. In care ea s-a incapatanat sa renunte la visul de a-si strange tatal in brate, macar o data. Si a reusit. Intr-o zi, cu ajutorul Ambasadei Romaniei din Libia, Majda a reusit sa ia legatura cu parintele ei si, mai apoi, sa se intalneasca.

„Sunt printre putinii oameni care si-au revazut tatal dupa 25 de ani. Mi-am facut curaj si l-am sunat. I-am spus direct ca sunt Majda, fiica lui, si ca vreau sa il cunosc. Ne-am intalnit si de atunci suntem foarte apropiati. Si am aflat ca mai am 8 frati” – a povestit actrita.

CITESTE SI: Cristina Spatar a divortat de Alin Ionescu. „Speram ca se va razgandi…”
CITESTE SI: Denisa de la Bambi si-a revenit dupa divort. Cantareata are un nou iubit

Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha

In luna mai, Majda a trecut printr-un moment dificil. Dupa 3 ani de casnicie, actrita a divortat de tatal fetitei sale, Jacqueline.

„Asa a fost sa fie. Sunt puternica iar cand vine vorba despre copilul meu, fac tot ce-mi sta in puteri pentru a o vedea fericita. Jacqueline este totul pentru mine si de aici imi iau toata energia si taria! Sa treci printr-un divort nu inseamna ca viata ta s-a terminat.” – a povestit Majda.

Si a luat-o de la capat. Cu multe aspiratii si visuri de implinit, Majda ne-a marturisit care sunt planurile sale de viitor.

„Deocamdata, invat sa ma redescopar pe mine. Divortul m-a facut sa ma iubesc si mai tare…
Divortul e precum ploaia. Uneori poate fi rece, alteori calda, te poate lua pe nepregatite sau ” te anunta la meteo” ca va urma , te poti bucura sau te poti speria. Depinde ce alegi sa vezi. In general e bine sa inveti sa dansezi in ploaie.
Pe langa timpul petrecut cu fiica mea, am invatat sa am grija si de mine. Mi-am propus sa slabesc 7 kilograme si sa calatoresc mult. Deocamdata, abia m-am intors din Turcia unde am avut o interventie de remodelare a sanilor, cu ajutorul lui Ensar Duman, iar doctorii mi-au recomandat sa nu fac sport doua luni. Fac yoga acasa iar dupa perioada asta de refacere vreau sa ma reapuc de sala si inot.”

Majda si Jacqueline

Majda si Jacqueline

Majda ne-a marturisit ca-si doreste sa se reapuce de pictura si, mai mult de atat, sa porneasca o afacere cu haine pictate de ea, cu mesaje motivationale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top