Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Interviu cu Mihaela Gheorghita – 7 Intrebari Crude

1.RT: O scurta prezentare despre tine?

MG: Sunt Mihaela Gheorghita, iar prietenii apropiati imi spun Ela. Pe scurt, sunt o mare pasionata de nutritie si stil de viata sanatos si ma bucur ca mi-ati oferit ocazia  de a va impartasi din experienta mea in aceasta directie.

2.RT: Cum ai ajuns la aceste cautari?

MG: Inca de la aproximativ 12 ani am fost fascinata de articolele despre sanatate si despre puterea revitalizanta, chiar magica a naturii si aici vorbim despre plante, legume, fructe, seminte, vlastari, germeni, superalimente, soare, apa si aer curat.
In timp, aceasta pasiune m-a acaparat total, drept urmare, am renuntat la jobul bine platit si sigur pe care-l aveam (15 ani – Brand Manager Shiseido Cosmetics / Dubai / Bahrain si Qatar).
Astfel, am inceput sa investesc in mine si in noua mea cariera, urmand cursuri de fitness si nutritie bazata pe hrana fara foc, in Romania (nutritie cu dr. Floarea Damaschin si fitness  la Fitness Education School), Anglia (nutritie cu dr. Brian Clement) si SUA (nutritie si bucatarie fara foc cu dr. Gabriel Cousens care mi-a devenit mentor).

3.RT: Dupa parerea ta, care sunt beneficiile acestui stil de viata?

MG: Am vazut transformari semnificative la nenumarate persoane care au participat la atelierele si taberele mele de nutritie/gatit/ fitness din Bucuresti si alte locuri minunate din Romania. De asemenea, exista numeroase documentare usor accesibile oricui doreste sa vada cat de spectaculoase pot fi aceste transformari (vezi documentarele : Gras, bolnav si aproape mort, Simply Raw for 30 Days, Furculite in loc de cutite, Supersize Me si altele). In acelasi timp va pot confirma modul in care m-am transformat eu reusind sa ajung la, si sa-mi mentin, de 5 ani, greutatea ideala, dupa ce am slabit 27 de kilograme in aproximativ 6 luni, capatand un tonus nou si un nivel de energie superior. Obisnuitele gripe si raceli au disparut, la fel durerile de cap si migrenele, problemele de constipatie si sunt mai tanara cu cel putin 10 ani decat varsta din buletin ☺. Aceste schimbari pozitive mi-au intarit convingerea ca am facut cea mai buna alegere, ceea ce ma bucura si ma motiveaza sa impartasesc aceasta experienta cu cat mai multi oameni.

4. RT: Cati ani ai?

MG: Am putin peste 4 decenii. Ma simt atat de tanara si atat de convinsa ca varsta este doar o „insiruire de cifre” ☺

5.RT: Spuneai ca dr. Gabriel Cousens iti este mentor. Poveste-ne.

MG: Da. In iarna lui 2009, in urma unui formular completat si a unui interviu telefonic prin care am fost acceptata in program, am plecat in SUA, la clinica de intinerire „Tree of Life”, Arizona. Acolo am participat la cursuri intensive de gatit fara foc si nutritie si la seminariile zilnice sustinute de dr. Gabriel Cousens pe tema vindecarii si reechilibrarii prin hrana vie. Acolo am intalnit persoane de toate varstele care venisera din cauza problemelor de sanatate sau pur si simplu pentru o infuzie de regenerare, relaxare si bucurie. Atmosfera de la Centrul Tree of Life era atat de relaxanta, prietenoasa si in acelasi timp energizanta, incat imi doresc sa avem un astfel de centru si in Romania. Dupa parerea mea, dr. Gabriel Cousens este persoana care a reusit sa imbine stiinta medicinei cu simplitatea de a trai in natura formand aceasta comunitate armonioasa Tree of Life, iar pentru mine acesta este un model si un mentor.

6. RT: Am inteles ca ai scris o carte?

MG: Este adevarat. Cursul urmat in SUA m-a inspirat si m-a impulsionat sa astern pe hartie tot ce am invatat pana la momentul respectiv. Asa s-a nascut cartea mea „Transformare Totala cu Sistemul ADAM & EVA”, care, in prezent este pe stoc epuizat, dar intentionez sa lansez editia a doua.

7. RT: Ce planuri de viitor ai si cum te pot gasi cei care sunt interesati de ceea ce promovezi?

MG: Impreuna cu partenerii mei de la VITAL PRO LIFE, voi organiza in aceasta vara 4 „vacante altfel” in care muzica, distractia, hrana vie, relaxarea si detoxifierea vor fi mana in mana.
In plus, sustin cursuri de initiere in alimentatia fara foc, nutritie si stil de viata echilibrat si ore de fitness atat la sala cat si outdoor.
Cei interesati ma pot contacta prin email la tabara.allegria@gmail.com iar mai multe informatii se pot accesa pe site-ul meu hranavie.eu

unnamed (1)

unnamed

RT – Revista Teo

MG – Mihaela Gheorghita

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top