Connect with us

Revistateo.ro

INTERVIU EXCLUSIV CU MARIA CIOBANU: Vezi ce spune artista despre starea sa de sanatate

Stiri

INTERVIU EXCLUSIV CU MARIA CIOBANU: Vezi ce spune artista despre starea sa de sanatate

De cateva zile in presa de scandal apar zeci de informatii despre starea de sanatate a doamnei Maria Ciobanu, ziarele afirmand ca aceasta se afla in stare grava intr-un spital din America. Zvonurile au socat pe toata lumea, iar publicul este extrem de ingrijorat.

Intr-o discutie telefonica avuta cu doamna Camelia Ciobanu Filip, fiica Mariei Ciobanu, aceasta ne-a declarat ca este consternata de informatiile aparute in presa si ca se declara absolut dezamagita.

„Mama mea este in Florida alaturi de Ionut Dolanescu, fiul ei si se simte foarte bine. Merge zilnic 12 kilometri pe jos, nu poti sa tii pasul cu ea. Nici pe departe nu are o problema de sanatate, se simte foarte bine.”, a declarat in exclusivitate Camelia Ciobanu Filip pentru Revista TEO(teotrandafir.com).

Doamna Maria Ciobanu a petrecut Craciunul si Revelionul in America, alaturi de cei trei copii ai sai. Intr-o discutie telefonica avuta cu domnul Ilie Mandoiu, presedintele Fan Clublui Maria Ciobanu, aceasta si-a dorit sa trasmita publicului un mesaj clar ca se simte bine si le-a urat tuturor un an nou fericit.

Ilie Mandoiu spune: „Doamna Maria Ciobanu nu are nici o problema de sanatate, se simte excelent si este extrem de suparata ca publicul sau a fost pus pe jar de ziarele de scandal. Am rugat-o sa ma lase sa inregistrez convorbirea telefonica cu dansa, pentru a transmite romanilor ca nu are nici o problema de sanatate.”

Iata ce declara Ilie Mandoiu, in exclusivitate pentru Revista TEO (TeoTrandafir.com).
„După o emisiune pe care am avut-o în direct pe 7 ianuarie, am văzut că am primit zeci de mesaje pe telefon, în privat pe facebook-ul personal, dar şi pe cel dedicat doamnei MARIA CIOBANU. Am purtat o discuţie prin telefon cu doamna MARIA CIOBANU, în urma acestor rugăminţi ale fanilor, datorate ştirilor alarmante şi, în acelaşi timp, eronate apărute la tv şi în presă!
Vă pot spune că NU este adevărat faptul că doamna MARIA CIOBANU ar fi plecat de urgenţă la început de an în America pentru a se interna în spital. Dumneaei era deja plecată de ceva timp acolo şi chiar a susţinut un concert în seara de Revelion şi un altul pe 10 (ianuarie a.c.) alături de Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, concerte care s-au bucurat de un succes real!
E fericită să fie acolo împreună cu nepoţii, face mişcare multă şi m-a rugat să transmit tuturor admiratorilor dumneaei următorul mesaj: ‘Doresc din toată inima să aveţi «Un An fericit!» pe 2015… Sunt bine, sănătoasă… şi Dumnezeu e cu mine, mă apără de toate relele!’. De asemenea, vorbind şi cu Ionuţ, acesta mi-a spus că seara se plimbă cu toţii câte 2 ore pe jos ca să facă mişcare şi, tot el, a întărit spusele doamnei MARIA CIOBANU transmiţându-le tuturor să stea liniştiţi că dumneaei e bine şi nu s-a întâmplat nimic grav.”

Asculta aici convorbirea telefonica dintre Maria Ciobanu si Ilie Mandoiu si vezi ce mesaj transmite tuturor romanilor

1 Comment

1 Comment

  1. aneta

    2015-01-17T09:14:31+02:00 at 2015-01-17T09:14:31+02:00

    va doresc si eu un an bun si traditionala urare LA MULTI ANI sunt o moldoveanca din BACAU va iubesc mult deoarece ani mei de tinerete i am petrecut in GORJ pentru mine dv IRINA LOGHIN SI SOFIA VICOVEANU sunteti astri RO .De aia cred ca lasind deoparte revistele de scandal dv si familiari dv nu trebuie sa fie suparati pe noi cei care ne intereseaza sanatatea dv pentru ca va IUBIM CU ADEVARAT pe IONUT il iubesc ca pe un copil al meu am si eu o fata nascuta in aceeasi zi si acelasi an cu IONUT bafta sanatate la toti va iubim

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top