Connect with us

Revistateo.ro

Interviu in EXCLUSIVITATE cu VALENTINA PELINEL: "Numele copilului o sa..."

Inedit

Interviu in EXCLUSIVITATE cu VALENTINA PELINEL: „Numele copilului o sa…”

Echipa TEO a vorbit cu Valentina Pelinel, care a raspuns la multe intrebari despre copilul ei, despre cum decurge sarcina si despre care sunt planurile pentru ea si pentru baietelul ei pe viitor.

Valentina Pelinel este acum la New York si a ales sa calatoreasca foarte mult pe perioada sarcinii. „Am o sarcina usoara, Slava Domnului si ii multumesc lui bebe. Nu am simptome, sunt activa, calatoresc si fac sport.”

Cand vine vorba despre baietelul ei, Valentina Pelinel spune ca a devenit cel mai important lucru din viata ei: „Ma simt o leoica, as face orice pentru el, l-as proteja cu orice pret.”

Desi a avut o perioada agitata, din fericire, sarcina nu i-a fost afectata. „Orice doctor isi sfatuieste gravidele sa fie linistite, insa nu mereu ne permitem asta. Nicio problema, bebe va fi calit, e un sufletel nevinovat si il protejeaza Dumnezeu, spune Valentina Pelinel in cadrul interviului in exclusivitate pentru Revista TEO.

Huff.ro: Ce se intampla cu bebelusul atunci cand mama este stresata!

Citeste si: VALENTINA PELINEL insarcinata, in rochie de mireasa!

„Numele o sa si-l aleaga el, curand, pentru ca va fi inteligent. Asa il simt si stie ce vrea.”

Ce isi doreste pentru copilul ei?

„Sa fie sanatos! Apoi frumos! Apoi destept! Apoi optimist si zambitor ca mami! Apoi bun la suflet! Exact in ordinea asta!”

La intrebarea cum si cand va naste, Valentina Pelinel a spus ca nu stie sigur si, in gluma, de vina pe hormoni, spunand ca femeile insarcinate sunt nehotarate. „Despre cand nasc, nu pot da un raspuns exact, in principiu la sfarsitul lui mai. Ma gandesc sa nasc in Romania, dar nu stiu daca asta o sa se intample.”

Maine veti putea citi in REVISTA TEO interviu pe larg cu Valentina Pelinel. Totul despre DRAMELE VALENTINEI PELINEL, despre moartea tatalui ei, despre saracie, despre plecarea in America si despre ce le transmite „gurilor rele”, in exclusivitate!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top