Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Intrebarea-cheie pe care o pui la interviu si iti asigura garantat locul de munca

Fiecare interviu este un motiv de stres si iti doresti sa dai tot ce ai mai bun pentru a obtine locul de munca visat, insa daca pui intrebarea potrivita angajatorului, locul de munca va fi al tau.

Nu stii cum sa raspunzi corect la toate intrebarile  si ce ar trebui sa intrebi tu pentru a nu crea o impresie proasta in fata angajatorului.

Nu este de ajuns sa mergi la interviu imbracata ca si cum ai fi scos in cutie, sa fii machiat discret si sa stii cate ceva despre companie.

Succesul unui interviu vine, in primul rand, din puterea de a-ti depasi timiditatea si de a reusi sa arati ca esti o persoana determinata si care stie ce vrea.

Nu pleca la interviu daca nu stii cate ceva despre compania la care vrei sa lucrezi, trecutul acesteia si despre persoana cu care vei vorbi. Pana la urma, ar  putea deveni locul in care iti petreci cel mai mult timpul intr-o zi si trebuie sa te simti comfortabil.

Cele cateva minute in care trebuie sa raspunzi la intrebari, sa iti arati abilitatile si sa demonstrezi ca CV-ul tau corespunde cu pregatirea ta profesionala sunt esentiale si decisive pentru viitorul tau.

Specialistii in Resurse Umane ii sfatuiesc pe cei care vor sa se angajeze sa intrebe si ei, la randul lor un lucru care face diferenta dintre un candidat cu potential si unul fara.

 

Exista o intrebare cheie cu care vei face intotdeauna o impresie buna si care ii va face pe viitorii angajatori sa te considere deja o parte a echipei lor.

Ei bine, la urmatorul interviu la care te duci, pune urmatoarea intrebare: “Cum ati defini succesul pentru aceasta pozitie in companie?” sau “Cine reuseste in aceasta pozitie?”.

Raspunsul la aceasta intrebare, iti va da informatii importante despre ce asteapta angajatorul de la tine, prioritatile de la locul de munca, strategiile pe care trebuie sa le adopti si caror detalii trebuie sa le acorzi importanta, dar si ce stil are compania si daca te incadrezi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top