Connect with us

Revistateo.ro

Ai intrebari legate de sex? Specialistii au aflat care sunt cele mai frecvente intrebari si au oferit cateva raspunsuri ce te pot ajuta.

dragoste

Intrebari si raspunsuri despre sex

Ai intrebari legate de sex, insa nu stii cui sa le adresezi? Specialistii au gasit cateva intrebari pentru care femeile si barbatii cauta raspsunsuri. Afla care sunt acele intrebari si cu ce raspunsuri au venit specialistii.

Cateva intrebari si raspunsuri despre sex

Puteti folosi jucarii sexuale? Din moment ce jucariile sexuale sunt populare in randul cuplurilor, poate unul dintre voi isi doreste sa le folositi. Daca vrei sa le incercati, spune-i lucrul acesta. De asemenea, le puteti cumpara impreuna.

Ce jucarie sexuala este potrivita? Vei afla numai dupa ce le vei folosi, spun specialistii. Daca nu ai mai avut pana acum astfel de jucarii, atunci ei recomanda sa incepi cu ceva mai putin costisitor.

Cum se pot rezolva problemele legate de stima de sine? Stima de sine scazuta reprezinta unul dintre motivele pentru care femeile nu pot avea orgasm. Este o problema care nu se rezolva cu usurinta. De aceea este ideal sa ceri ajutorul unui specialist. Cand ai o stima de sine scazuta, atunci viata ta sexuala poate avea de suferit.

Este normal sa iti fie rusine? Rusinea este unul dintre sentimentele oamenilor in timpul sexului. Sexul este controlat de emotii. Asa ca este bine sa te concentrezi asupra placerii si sa lasi la o parte gandurile negative.

Prea multi parteneri? Nu exista reguli in aceasta privinta. Nu se poate spune ca daca ai avut un anumit numar de parteneri inseamna ca au fost prea multi. De fapt, spun specialistii, este strict problema ta. Depinde de ceea ce simti tu in legatura cu activitatile tale sexuale. Daca te fac sa te simti bine, atunci nu ai de ce sa iti faci griji.

Cum ii poti spune partenerului ce iti doresti in timpul sexului? Comunicati! Nu iti poate citi gandurile, de aceea este ideal sa ii spui ce vrei. Ai putea fi surprinsa sa afli ca isi doreste sa incercati lucruri noi.

Articole pe aceeasi tema:

Specialistii explica ce se intampla in creier cand faci sex

Secrete despre sex pe care barbatii le tin ascunse de sotiile lor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top