Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Intrebarile despre SEX pe care barbatii se rusineaza sa le puna medicilor. IATA SI RASPUNSURILE!

Barbatii se confrunta cu o jena teribila atunci cand sunt nevoiti sa vorbeasca despre problemele sexuale care ii macina. Am cules trei intrebari frecvente si raspunsurile la ele.

3 intrebari despre problemele sexuale la barbati pe care cu greu le pun medicilor:

INTREBARI DESPRE SEX. 1. E NORMAL CA IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL SA SIMT TESTICULUL CUM ‘INTRA’ IN ABDOMEN, CA UN NODUL SUB PIELE?
Specialistii de la NetDoctor.co.uk spun ca astfel de cazuri sunt des intalnite in timpul actului sexual. Se poate intampla ca unul dintre testicule sa se ridice si sa intre usor in abdomen.

Medicii recomanda atentie maxima in astfel de cazuri deoarece poate fi afectat testiculul, care este foarte sensibil la atingere.

In cazul in care dupa terminarea actului sexual situatia nu se remediaza, trebuie luata in calcul inclusiv o operatie de asezare a testiculului in scrot.

2. E NORMAL SA SIMTI CA AI NEVOIE LA BAIE DUPA SEX SI SA NU URINEZI DELOC?

Medicii sustin ca nu este nicio problema si asta se intampla in 90% dintre cazuri. Care este explicatia senzatiei descrise in intrebare?

CITESTE SI: Top 6 minciuni raspandite despre INFECTIILE SEXUALE

CITESTE SI: 5 boli pe care le ascunde disfunctia erectila

Conform specialistilor, pe canal mai ramane lichid seminal si se creeaza falsa senzatie de vezica plina. Acesta este motivul pentru care barbatii, atunci cand merg la baie, nu pot urina.

INTREBARI LEGATE DE SEX. 3. ESTE NORMAL SA APARA SANGE IN LICHIDUL SEMINAL LA MASTURBARE?

Barbatii care patesc asta nu trebuie sa intre in panica, desi sangele ar speria pe oricine. Nu inseamna ca ai o boala cu transmitere sexuala daca observi dare de sange dupa masturbare.

Principala cauza in astfel de cazuri este o infectie locala. Daca s-a spart un vas de sange si lichidul rosiatic iese la suprafata din corpul organului genital, trebuie consultat de urgenta un urolog.

Infectia se poate extinde in tot corpul, afectand astfel si celelalte organe.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top