Connect with us

Revistateo.ro

Întrebările sâcâitoare care NE STRESEAZĂ, dar TOȚI le punem

Stiri

Întrebările sâcâitoare care NE STRESEAZĂ, dar TOȚI le punem

Sunt persoane care se bagă în viața ta fără să le dai aprobare, punându-ți întrebări care par incomode dar le pui uneori și tu. Aceste întrebări ajung de multe ori să îți provoace serioase episoade de stres.

Anumite întrebări sunt formulate de prietenele și prietenii tăi, fără pic de pudoare, iar singurul tău răspuns, care poate fi uneori recalcitrant este următorul: „Dacă știi răspunsul, la ce naiba mă mai întrebi?”. De cele mai multe ori astfel de întrebări sunt puse din pură indiscreție, mai ales că și noi procedăm la fel, provocând stresul celorlalți fără să luăm în calcul acest aspect.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE CULOAREA LENJERIEI INTIME DESPRE TINE

ȘI PE CÂND UN IUBIȚEL?

Preguntas molestas

Este o întrebare extrem de enervantă mai ales dacă nu ai niciun plan amoros pe termen mediu și scurt. Cu toate acestea, atunci când și ție îți merg bine lucrurile, pui această întrebare prietenelor tale.

FATĂ, PARCĂ TE-AI MAI ÎNGRĂȘAT UN PIC, NU?

Preguntas molestas

Urăști din moarte această întrebare deoarece fiecare femeie are obsesia kilogramelor. Dacă te întreabă asta o femeie este mult mai grav decât dacă o face un bărbat, deoarece crezi că o face pentru că te bazezi pe ochiul bun al unei femei și nu pe nepăsarea bărbaților.

UNDE ȚI-AI LĂSAT IUBITUL?

Preguntas molestas

De parcă dacă ai iubit trebuie să stai toată viața lipită de el. Femeile se mai distrează și singure, nu doar cu partenerul de mânuță.

CÂȚI ANI ÎMI DAI?

Preguntas molestas

Și această întrebare te stresează pentru că te gândești dacă să îi spui adevărul sau nu. În plus, dacă cineva te întreabă obsesiv acest lucru începi să îți pui și tu aceeași întrebare: Oare am o figură mult prea matură dacă mă întreabă taman pe mine? Chiar am față de femeie trecută prin viață să le știu pe toate?

TE POT ÎNTREBA CEVA, DAR PROMIȚI CĂ NU TE ENERVEZI?

Preguntas molestas

Păi, întrebarea în sine e deja enervantă! Next!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top