Stil de viata
Invata de la MAESTRII CHINEZI! Cum trebuie sa folosesti CORECT cuvantul pe care il rostesti
De ce a creat Dumnezeu Cuvantul inainte de toate? Este una dintre marile dileme filozofice. Daca este sa dam un raspuns empiric, dar foarte real, cuvantul poate distruge, dar poate sa salveze vieti in acelasi timp. Iti propunem o detasare de toata nebunia din jurul tau si o concentrare asupra puterii cuvantului.
Cuvantul este folosit in proportie de 90% pentru a manipula. Da! Mai multe studii stiintifice arata ca acesta este arma perfecta folosita de oricine pentru a convinge de ceva.
Ideile sunt exprimate prin cuvinte, sentimentele sunt exprimate prin cuvinte. Desi cea mai puternica si eficienta comunicare este nonverbala, cuvantul poate distruge orice gest, privire sau atingere.
Cuvantul ar trebui folosit pentru imbunatatirea vietii fiecaruia si este pasul cel mai important pentru atingerea succesului. Nu putem trai intr-o societate in care nimeni sa nu vorbeasca. Cele mai multe idei sunt mostenite pe cale orala. Ne ramane in minte nu doar ceea ce vedem, ci mai ales ceea ce auzim sau vedem scris undeva.
Potrivit maestrilor chinezi, calugarilor tibetani, cuvantul este compus din doi factori: sunetul/vibratia cu care este scos pe gura si creatorul, adica cel care rosteste ce spune.
CITESTE SI: Horoscop mayas 2016 – ANUL MARILOR REVELATII
CITESTE SI: Cand se vor afla planetele in faza retrograda in 2016 si care sunt amenintarile acestora
De pilda, atunci cand vorbim de sentimente, indiferent de natura acestora, aratam cu mana spre plexul nostru solar, locul in care se afla inima si plamanii. Practic, cuvantul este materializarea sentimentelor si vibratiilor pe care le exprimam.
Cum trebuie folosit corect cuvantul:
1. Concentreaza-te intotdeauna pe ceea ce vrei sa transmiti si nu pe ceea ce nu doresti sa lasi in urma. Chinezii sunt foarte atenti la cuvintele pe care le rostesc deoarece sunt foarte constienti de amprenta acestora asupra mentalului, asupra subconstientului.
2. Cuvantul cel mai des rostit intr-un interval de timp creeaza spatiu in creier care duce la concretizarea evenimentelor pe care ni le si nu ni le dorim. Daca vorbim des de boala, suntem ipohondri, ori folosim termeni pesimisti, acestia ne vor urmari. Subconstientul preia cu nume de adevar „mantrele” zilnice.
3. Cuvantul iti determina prezentul si viitorul. Are o putere atat de mare incat o simpla afirmatie genereaza schimbari.
De pilda, cand un grup mare de oameni scandeaza „Demisia!’ cuiva sau „Rusine!’, chiar daca persoana vizata nu este vinovata cu ceva sau nu are motive de rusine le va avea. Cuvantul rostit cu fermitate are o putere atat de mare incat trebuie sa avem grija la contextul in care il folosim.
4. Chinezii sunt foarte intelepti si sunt convinsi ca daca cineva, ratacit in desert, spune „Mi-e sete” va muri. Acelasi om ratacit care spune „Am nevoie sa beau” sau „Voi gasi apa” va supravietui.
5. Nu folosi cuvinte incerte. „Voi fi bogat”, „Voi avea muschi” sau „Voi fi mai bun” nu sunt expresii suficiente pentru a obtine ce iti doresti.
Universul intelege ca ai lansat o energie in vid si poate sa iti aduca bogatia mult prea tarziu, muschii la care visezi intr-o viata viitoare, iar bunatatea poate fi anulata deoarece nu este clar exemplificata.
Sursa foto: hdwallpapersbin.com