Connect with us

Revistateo.ro

Ioana Ginghină a vorbit despre divorțul de Alexandru Papadopol

Staruri

Ioana Ginghină a vorbit despre divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol se iubesc de mai bine de 11 ani și au împreună o fetiță, pe nume Ruxandra. Astăzi, actrița a vorbit pentru prima dată despre divorț.

Cei doi au o viață extrem de ocupată și formează unul dintre cele mai legate cupluri din showbiz. Cu toate acestea, nu doar o singură datăă Ioana a fost întrebată dacă nu se desparte de soțul său.

Citește și: Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația cu Papadopol

Iar motivul este unul simplu. În ultima vreme, cei doi nu au mai apărut împreună la evenimente. Acest lucru le-a dat de bănuit fanilor.

Citește și: Ioana Ginghina a gasit o dieta minune. Vezi cum poti slabi 1kg/zi

„Nu de puține ori, am fost întrebată pe facebook sau chiar la evenimente, de ce eu și soțul meu nu apărem împreună. Ba chiar, am fost întrebată dacă am divorțat. De când o avem pe Ruxandra, viața noastră s-a schimbat. Au început nopțile nedormite, agitație, treaba multă. Am început să muncim mai mult ca să ne permitem să ne mutăm la casă.

Apoi Ruxandra a crescut și am scăpat de scutece și trezitul noaptea, însă acum are alt program. Trebuie dusă și adusă de la școală, dans, înot și/sau actorie, asta pe lângă viată ei socială, la care încă trebuie să o însoțim. Și atunci când avem timp liber, unul este cu copilul, iar celălalt face cumpărături, gătește, spală, mai face curat, plătește facturi, spală mașinile.

Ioana și Alexandru s-au cunoscut pe platourile de filmare

Chiar și când se ivește o ocazie să fim liberi amândoi într-o seară, unul profită și iese cu prietenii, iar celălalt stă acasă cu Ruxandra. Între timp, ne sprijinim unul pe celălalt, ne respectăm și ne apreciem, pentru ca echipa Familia Papadopol să iasă învingătoare„, a scris Ioana Ginghină pe blog.

Din fericire, însă, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și nimeni nu le poate distruge relația clădită. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei telenovele, iar de atunci au rămas împreună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top