Connect with us

Revistateo.ro

Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația cu Papadopol

Staruri

Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația cu Papadopol

Ioana Ginghină a vorbit despre starea căsniciei sale cu Alexandru Papadopol. Cei doi actori formează unul din cele mai invidiate cupluri din showbizul românesc.

„E agitație și în familie și pe lângă familie, nu mă refer doar la Alexandru, ci și la sora mea care are o fetiță de doi ani.

Ioana Ginghină: „Plâng destul de des”

Cel mai mult mă relaxează timpul petrecut la mine acasă, cred că de vreo 5 ani stau la mine în curte să scriu, să citesc, să mă relaxez.

Plâng destul de des. Spre exemplu, săptămâna trecut a fost ziua fetiței surorii mele și au organizat petrecere surpriză, am plâns toată familia, de fericire.”, a mai spus Ioana Ginghină, pentru Antena Stars.

„Aș putea să o iau oricând mereu de la capăt având-o pe Ruxandra lângă mine. Nu m-aș gândi că aș putea să îmi pierd familia și când zic familie, zic Ruxandra. Oricât vreau să nu depind de existența ei nu pot.”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Fotomodelul Stephanie Adams s-a aruncat de la etaj

Moștenitorii Casei Regale Britanice. Ce se va întâmpla cu copilul lui Meghan Markle

Ioana Ginghină și Alex Papadopol zis și Papi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la telenovela „Numai iubirea” în urmă cu mai bine de 12 ani.

Ioana interpreta rolul servitoarei unguroaice Ildiko în telenovela, iar Papi era partenerul Corinei Dănilă, deținând rolul principal.

Cei doi au trecut prin multe greutăți de-a lungul relației lor, însă le-au depășit cu bine pe toate. Deși au trecut peste multe crize, au decis să fie uniți și să meargă mai departe împreună, la bine și la greu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top