Connect with us

Revistateo.ro

Ion Besoiu a fost condus pe ultimul drum

Stiri

Ion Besoiu a fost condus pe ultimul drum

Marele actor Ion Besoiu a fost condus pe ultimul drum astazi. Besoiu a murit pe 18 ianuarie din cauza unor grave probleme de sanatate.

Actorul s-a stins din viata la varsta de 85 de ani si a lasat in urma multe durere si suferinta in randul celor care l-au indragit. Mai multi actori au trecut ieri la catafalcul actorului depus la teatrul Bulandra. Printre primii ajunsi la teatru s-au numarat Stefan Banica Jr., care i-a sters lacrimile fiicei lui Besoiu si i-a oferit sprijinul moral pe toata durata prezentei sale la priveghi.

Ion Besoiu a fost inmormantat astazi in Cimitirul Bellu, alaturi de sotia sa, Luminita, pe care a pierdut-o in urma cu cativa ani. Mormantul artistului se afla la pe Aleea Artistilor.

Inmormantat langa marea sa dragoste

Marea dragoste a actorului, conform propriilor declaratii, a fost Luminita, pe care a pierdut-o in anul 2007. „Luminita Besoiu. Asa se numea sotia mea. Era un om extraordinar, de o frumusete fizica si spirituala iesita din comun, cu o imensa influenta benefica asupra mea.

CITESTE SI: CAUZA MORTII LUI ION BESOIU

Avea mare grija ce sa aleg si la ce sa renunt. A lucrat in televiziune. Era sufletul meu“, a marturisit Besoiu la un an dupa disparitia acesteia, in 2008.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top