Connect with us

Revistateo.ro

Star

Ion Oncescu a dezvăluit boala de care suferă. Ce nu l-a lăsat să doarmă noaptea pe concurentul de la Exatlon

Ion Onescu a trecut prin chinuri cumplite la ultima probă la care a participat și a ieșit la iveală faptul că acesta suferă de o boală.

Deși nu este printre preferații colegilor de echipă, Ion Oncescu a devenit un favorit al publicului.

Din păcate pentru fostul campion la skandenberg, acesta a trecut prin momente grele la ultima probă la care a participat și la care echipa Faimoșilor a pierdut.

După această înfrângere, Ion a ajuns în casă, unde a ales să sufere în tăcere, sperând că problema se va rezolva de la sine.

După primul meci de sâmbătă, Oncescu părea neliniștit și a stat treaz mult timp.

El a strâns din dinți și a tras tare, dar a fost nevoit să spună că nu se simte deloc bine și că are probleme cauzate de pietre la rinichi.

Chiar și așa, sportivul nu a vrut să-și îngrijoreze colegii de echipă sau să apeleze la ajutorul unui medic specialișt.

Ion Oncescu a sperat că dacă va bea apă în continuu, va reuși să elimine piatra care i-a ajuns în vezică și care nu l-a lăsat să doarmă în ultimele zile.

Ion Oncescu a încercat și un leac băbesc – săritul pe loc, însă nici acesta nu i-a ușurat durerile.

„Mi-a ajuns una din pietrele de la rinichi în vezică. Am băut 3 litri de apă până acum și sper să o dau jos”, a mărturisit Ion Oncescu

Anca Surdu, mesaj pentru iubitul ei

Anca Surdu a avut un mesaj pentru iubitul ei, care îi lipsește enorm și la care se gândește mai mereu de când a ajuns în Republica Dominicană.

„Faimoasa” a ținut să îi transmită un mesaj acestuia.

„Îmi este dor de familie, de prieteni și mi-e dor și de iubitul meu.

Mă gândesc mult la el. Aici am foarte mult timp să mă gândesc și sper că și eu sunt printre gândurile lui așa de des cum este el pentru mine.”, a spus Anca Surdu.

Iubitul Ancăi este nimeni altul decât Silviu Pasca, participant la Vocea României și membru al casei de discuri a lui Smiley, Hahaha Production.

Citește și: Claudia Pavel a recunoscut idila cu Cătălin Cazacu, înfiripată la „Exatlon“: „Între noi clar există nişte sentimente. N-am ştiut de existenţa iubitei“ VIDEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top