Connect with us

Revistateo.ro

Ionela Năstase s-a căsătorit cu Vlad Pietreanu

Staruri

Ionela Năstase s-a căsătorit cu Vlad Pietreanu

Nuntă cu surprize în lumea jurnaliștilro! Ionela Năstase, fosta prezentatoare a știrilor de la România TV, a devenit oficial soția lui Vlad Pietreanu.

Cei doi au lucrat mai demult la Antena 3, iar apoi fiecare a luat-o pe alte căi. Ionela Năstase s-a mutat la România TV, iar Vlad s-a ”refugiat” în radio.

Amintirile primarului Gabriela Firea despre cei doi

Nunta a fost oficiată de primarul Capitalei Gabriela Firea. „Cu nod în gât și amintiri năvalnice, am oficiat cununia civilă dintre Ionela și Vlad. Cu el am fost colegă din primul an de studenție, la nici 19 ani, într-o redacție de ziar.

Cu ea m-am împrietenit spontan, în vremea când lucram amândouă în televiziune. Mi-am revăzut pentru o clipă toată viața, prin ochii lor fericiți. El, cult și manierat. Ea, inteligență, un ocean de optimism și voioșie molipsitoare. Un cuplu perfect.

CITESTE SI: Răzvan Botezatu, despre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate

George Becali, SMS către Gabriela Firea după incidentul de la Arena Națională

Chiar dacă destinele noastre profesionale s-au despărțit, amintirile comune sunt tot acolo, proaspete, neprăfuite de timp și vremuri. Clocotesc în inimile peste care, chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani, sunt la fel de tinere. Sau așa ne place să credem. Să vă fiți unul celuilalt TOTUL!?”, a precizat Gabriela Firea.

Gabriela Firea, Vlad Pietreanu și Ionela Năstase au fost colegi la același post de televiziune, Antena 3. Vlad prezenta emisiunea „Săptămâna de știri”, alături de Alice Iacobescu (Digi 24).

Firea prezenta la acea vreme „Știrea zilei”, principalul talk-show al serii, unde au avut loc o serie de confruntări unele destul de dure între jurnaliști și politicieni.

Unul dintre episoadele cele mai neplăcute pentru actualul primar a fost schimbul de replici extrem de dur între ea și Cristian Boureanu. Meseria de jurnalistă a făcut-o mai puternică, astfel încât a părăsit presa pentru fotoliul de la primăria generală a Capitalei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top