Connect with us

Revistateo.ro

Ionuț Atodiresei a ajuns la spital cu soția lui. În curând va deveni tătic

Star

Ionuț Atodiresei a ajuns la spital cu soția lui. În curând va deveni tătic

Ionuț Atodiresei este la spital cu soția lui. Astăzi urmează să se nască fiica lor, Iris Selena. Cei doi așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor cunoaște fetița. S-au pregătit pentru venirea pe lume a fetiței lor.

Ionuț Atodiresei va deveni în curând tătic

Inițial, cei doi credeau că vor avea un băiețel. Însă, după cinci luni au aflat că, de fapt, bebelușul este fetiță. Nu a fost foarte ușor să aleagă numele copilului, după cum a spus Ionuț Atodiresei în cadrul unui interviu.

Deși soția lui și-a dorit să nască pe cale naturală, au decis să apeleze, totuși, la cezariană. Asta pentru a elimina anumite riscuri ce ar fi putut să apară în urma nașterii naturale.

„Emoții, tot drumul chiar am avut acel gol în stomac și probabil emoțiile vor crește și mai tare atunci când se va apropia momentul să fac cunoștință cu fata noastră, Iris Selena. Până la cinci luni noi am crezut că va fi băiat. Am zis că nu ne gândim la un nume până nu aflăm sexul copilului.

CITEȘTE ȘI: Khloe Kardashian a născut după ce a aflat că a fost înșelată de Tristan! E fetiță!

CITEȘTE ȘI: A născut Andreea Spătaru

Când am aflat că este fată au început problemele. Probleme în a alege un nume. A notat soția mea aproximativ 100 de nume. Până la urmă ne-am decis la Iris Selena. Oana este mult mai puternică ca noi toți. Emoțiile sunt mai mari pentru noi.

A zis că ea nu are atât de mari emoții comparativ cu noi. E ceva nou. Automat trebuie să ai și aceste emoții, sunt normale. Azi noapte am dormit, dar cu o noapte înainte nu am dormit. De două zile mă simt un pic mai agitat.

Sunt emoții normale. Și-ar fi dorit să nască normal, dar din dorința de a elimină anumite riscuri am decis să ajungem să nască prin cezariană”, a spus Ionuț Atodiresei în cadrul unui interviu de televiziune, conform spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top