Connect with us

Revistateo.ro

Ionuț de la Exatlon îi dă un ultimatum soției: „Acum trebuie să suporte consecințele”

Exatlon

Ionuț de la Exatlon îi dă un ultimatum soției: „Acum trebuie să suporte consecințele”

Nu mai sunt șanse de împăcare între Ionuț de la Exatlon și soția sa. Cei doi și-au făcut declarații dure, printre care și acuzații de infidelitate. Ionuț Sugacevschi a vrut să lămurească lucrurile, deoarece nu mai suportă să fie criticat de către fani.

Nu o înțeleg deloc pe Nella! Suntem doi oameni maturi, trebuie să încheiem tot bâlciul acesta de pe internet! E aiurea ce se întâmplă, iar eu sunt pus într-o lumină proasta fără a avea vreo vină! De aceea, consider că eu și nevasta mea trebuie să ajungem, cât mai repede, la un acord! În ceea ce mă privește, nu am vrut să dau curs discuțiilor legate de separare, fiindcă știam unde se va ajunge!

Citește și: Soția lui Ionuț Jaguarul: „Am primit fotografii cu Ionuț dezbrăcat, cu o femeie în pat!”

Am dorit să stau în banca mea, să încerc să evit scandalul, dar, din păcate, Nella a ales un alt drum! Dacă ea ar fi știut să vorbească frumos, dacă nu ar fi făcut atâta tam-tam, altfel ar fi fost totul. Acum, trebuie să suporte consecințele și după și varianta mea de răspuns”, a declarat “războinicul” pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Ionuț Sugacevschi, prima apariție la TEO SHOW: „Am simțit-o pe soția mea mai rece”

Ionuț, afectat de acuzațiile fanilor săi

Ionuț de la Exatlon a început războiul cu Nella, femeia cu care anul acesta voia să facă nuntă. Fostul concurent de la Exatlon vrea să pună lucrurile la punct pentru cei care îl acuză.

Să înțeleagă toată lumea, eu și Nella nu ne-am despărțit pentru că a apărut o a treia persoană în viața noastră, în niciun caz. Cât privește ce se scrie pe adresele de socializare, vă zic că este neadevărat și urat.

Sincer, azi de dimineață, când am deschis calculatorul și am văzut mesajele răutacioase, în necunoștință de cauză toate, nu am mai putut nici să mănânc. Până la urmă, fiecare are viața lui și stie cel mai bine ce se întâmplă la el în casa”, a mai spus “razboinicul”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top