Connect with us

Revistateo.ro

Ionut Gologan: M-au CONDAMNAT LA MOARTE, nu si la o VIATA DE CAINE

Inedit

Ionut Gologan: M-au CONDAMNAT LA MOARTE, nu si la o VIATA DE CAINE

Curtea Federala de Justitie a Malaysiei a confirmat pedeapsa capitala in cazul lui Ionut Gologan printr-o decizie definitiva. Acum, avocatii cetateanului roman trebuie sa depuna o cerere de gratiere la sultanul statului malaysian in care a fost comisa fapta.

Acasa, in Romania, tatal si bunica lui Ionut Gologan plang intruna dupa ce baiatul lor, condamnat definitiv la moarte in Malaysia, i-a sunat de la mii de kilometri pentru cateva minute.

„M-a sunat azi din Malaysia. M-a sunat si joi, dar am vorbit putin. Azi m-a sunat din nou. Mi-a zis: «Tata, nu mai rezist! M-am saturat de orez, numai orez imi dau la masa, mi-au scos si carnea, si laptele, si oul, si ce mai aveam in meniu. Acum dorm direct pe ciment, mi s-a luat si salteaua de burete, de doi centimetri jumatate, si dorm direct pe ciment. Mai am doua masele in gura si ma dor ingrozitor, ma dor nemaipomenit de rau, dar nu am bani nici sa le tratez, nici sa le scot. Faceti ceva ca nu mai suport, sunt tratat mai rau ca un animal, mai rau ca un caine!» (…) “, a declarat tatal lui Ionut Gologan.

Citeste mai mult pe FRESH24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top