Connect with us

Revistateo.ro

Irina Boureanu, fosta sotie a lui Cristian: "Il voi da in judecata"

Stiri

Irina Boureanu, fosta sotie a lui Cristian: „Il voi da in judecata”

Irina Boureanu, fosta sotie a politicianului Cristian Boureanu, face cateva dezvaluiri despre relatia dintre Ioana si tatal ei si sustine ca il va da in judecata pentru toate acuzatiile pe care i le-a adus in presa.

„Probabil ca voia sa ma omoare”

„Cred ca daca putea imi lua custodia fetei. Mi-a spus ca vrea sa ma omoare. Probabil ca voia sa ma omoare de multe ori. Este o fire foarte agresiva. Este o fire foarte violenta. Ioana este intr-o stare buna avand in vedere ce s-a intamplat”, a declarat Irina Boureanu pentru „Agentul VIP”, emisiune difuzata de Antena Stars.

Irina Boureanu despre fata ei si relatia cu Cristian: „Am dus-o la psiholog si o sa mai mearga”

„Este bine. Mai rau este cu publicitatea si tot ce trebuie sa auda. Il voi da in judecata, insa vom analiza totul in functie de ce se intampla mai departe. El vrea in liniste, fara certuri, razboaie si alte scandaluri. Am fost acuzata inclusiv ca dorm sub poduri. Maine depun o plangere pe tema asta si pentru ca m-a acuzat ca am dosar de prostitutie.

Ioana merge la o scoala noua si deja toata lumea zice ca e o drogata si o rebela, ceea ce nu este adevarat. Scandalurile intre Ioana si tatal ei au inceput de multa vreme. Am dus-o pe Ioana la psiholog. Am dus-o si o sa mai mearga”, a mai spus Irina pentru ‘Agentul VIP”.

1 Comment

1 Comment

  1. Nelutu

    2016-09-16T08:45:25+03:00 at 2016-09-16T08:45:25+03:00

    Pentru ca s-a ocupat de educatia fetei lui,si s-a opus ca ea sa ajunga o curva,Cristi este considerat un monstru!Tatii sunt atasati de fetele lor,asa ca nu cred ca i-a administrat vre-un toc de bataia sora cu moartea!Sa ne spuna fata,cum a batut-o si apoi putem judeca!Cit despre mama fetei,daca sprijina comportamentul acesteia,atunci te intrebi, ce urmareste de fapt?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top