Connect with us

Revistateo.ro

Irina Boureanu povesteste cum a batut-o fostul ei sot pe Ioana

Stiri

Irina Boureanu povesteste cum a batut-o fostul ei sot pe Ioana

Telenovela din familia Boureanu continua. Dupa ce Monica Tatoiu si iubita actuala a politicianului au iesit in spatiul public sa arate cu degetul catre Irina, mama Ioanei, fosta sotie a lui Cristi a facut cateva dezvaluiri socante despre tratamentul pe care il primea fiica sa de la politician.

Primele imagini cu Cristian Boureanu agresandu-si fiica: O TARASTE PE JOS!

Monica Tatoiu: „Cristi Boureanu a fost santajat timp de 13 ani de mama Ioanei”

Razboiul dintre fostii soti Boureanu pare a fi departe de a se incheia. Irina a povestit cu lux de amanunte cum a gasit-o intr-o zi pe Ioana, plangand.

Irina Boureanu: „Am gasit-o la Politie cu un pumn de par in mana”

„Am gasit-o la Politie cu un pumn de par în mana. Plangea si înca tinea parul în mana. Mi-a spus: „M-a tarat jumatate de strada”. S-a întamplat de mai multe ori, dar de data asta a fost si mai speriata pentru ca a fost prinsa de un barbat necunoscut, care a tinut-o de maini pana a venit tatal ei. Tatal ei cand a venit, era foarte nervos si a tarat-o de par pana la masina.

A plecat pentru ca a fost în mod repetat ca o aduce la mine si nu a adus-o. Nu facem o tragedie din asta si încercam sa ne comportam normal, desi este urmarita în continuu”, a povestit Irina Boureanu in emisiunea „Acces direct”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top