Connect with us

Revistateo.ro

Isaac Newton: Data exacta pentru SFARSITUL LUMII este...

Inedit

Isaac Newton: Data exacta pentru SFARSITUL LUMII este…

Cand vine sfarsitul lumii? Este o intrebare care sta pe buzele multor curiosi. Pe Internet, exista o serie de site-uri si blog-uri care anunta frecvent sfarsitul lumii asa cum o stim, dar poate ca cea mai interesanta profetie vine de la unul din cei mai respectati fizicieni din toate timpurile: Isaac Newton.

Newton a analizat textele biblice si, pe baza acestora, a calculat cu exactitate data la care lumea se va sfarsi. Intreaga cercetare a fizicianului a avut ca principal obiect de studiu Vechiul Testament, in special profetiile lui Daniel. Newton a oferit mai multe posibile date pentru sfarsitul lumii, insa cea care a capatat cea mai multa faima este 2060.

Asadar, potrivit fizicianului, ale carui manuscrise au fost analizate atent de cercetatorii moderni, lumea se va termina in anul 2060. Fizicianul sustinea ca omenirea se va confrunta cu un nou cataclism, al saselea din istoria celor care au produs extinctii in masa de la disparitia dinozaurilor pana acum.

Sfarsitul omenirii este aproape. Cele 7 amenintari la adresa speciei umane

Profeţia părintelui Ilie Cleopa despre Apocalipsă

De data aceasta, sustin cei care au analizat textele lasate de Newton, cataclismul va fi produs de mana omului. Tehnologia va evolua atat de mult incat vom ajunge la autodistrugere in masa, treptat si sigur.

Isaac Newton: Data exacta pentru SFARSITUL LUMII este...

Nu este singurul om de stiinta care a avut aceasta perspectiva sumbra asupra viitorului omenirii. Un alt fizician cunoscut, Stephen Hawking, sustine ca lumea va fi distrusa ori de inteligenta artificiala (care capata tot mai mult teren) ori de un contact inevitabil cu un asteroid sau chiar cu extraterestrii.

Isaac Newton: Data exacta pentru SFARSITUL LUMII este...

Hawking a declarat in repetate randuri ca singura modalitate in care omenirea poate supravietui iminentei apocalipse este colonizarea planetelor aflate in apropierea Terrei, incepand chiar cu satelitul natural, Luna, sau planeta Marte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top