Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Îți amintești de cazul lui Ionuț, copilul omorât de maidanezi? Ce s-a descoperit acum întrece orice imaginație

În urmă cu patru ani, cazul lui Ionuț Anghel, copilul sfâșiat de maidanezi a cutremurat România. Lumea s-a împărțit în două tabere: susținătorii animalelor și susținătorii vieții umane.

În acest dosar lucrurile nu sunt limpezite pe de-a întregul nici în ziua de azi, deși suntem deja în anul 2017.

Situația a devenit complicată în scandalul dintre familia lui Ionuț Anghel și fostul avocat, Bogdan Bărbuceanu.

Fostul avocat e acuzat de părinții care l-au pierdut pe îngerașul Ionuț în Parcul Tei din Capitală de înșelăciune.

Bogdan Bărbuceanu ar fi prezentat executorului judecătoresc un contract „care nu a fost dus la îndeplinire și reziliat”, conform Știrilor Kanal D.

„Fostul avocat nu are nici un drept cu privire la onorariul pe care l-a executat, putem vorbi de o infractiune de inselaciune pentru ca a prezentat executorului judecatoresc ca fiind valabil un contract de asistenta juridica, in conditiile in care acesta nu a fost dus la indeplinire si a fost reziliat in primele trei saptamani”, a declarat Virgil Petru Papuc, actualul avocat al familiei Anghel, pentru ziarul Libertatea.

CITESTE SI: A făcut avort pentru că nu-și mai dorea un copil, dar bebelușul a supraviețuit. La naștere a avut un mare șoc!

A ingropat peste 10.000 de copii avortati in 15 ani. Motivul te va lasa fara cuvinte!

Actualul reprezentant al familiei Anghel nu a declarat dacă va înainta o plângere împotriva fostului avocat Bărbuceanu din aprtea clienților săi. În schimb, acesta a făcut o contestație la executarea judecătorească.

Bărbuceanu se apără susținând că a încercat tot timpul să ia legătura cu familia și că actele semnate, contractul mai precis, este unul valabil, că nu a fost niciodată reziliat.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Motivul halucinant pentru care o femeie și-a înfometat copilul timp de 8 ani

Cazul care a oripilat și autoritățile! O femeie din Rusia riscă până la 10 ani de închisoare, după ce a înfometat un copil aflat în îngrijirea ei, pentru a putea profita de beneficii.

Lyubov Korotkova este acuzată de “cruzime fără margini, umilință și tortură”. Ea a înfometat cu bună știință un copil orfan pe care îl avea în îngrijire. Mai mult, i-a administrat medicamente timp de opt ani, pentru a-i face pe medici să creadă că acesta suferă de o boală gravă. La vârsta de 11 ani, Valery Kondourov arăta ca unul de cinci ani.

Cazul Dana Sedgewick, femeia care era să își piardă picioarele din cauza epilatului

Cazul fetiței care la 8 ani a fost diagnosticată cu cancer la sân. Este cea mai tânără supraviețuitoare a bolii

Cazul care a șocat o lume întreagă! A fost ținută prizonieră de tatăl ei timp de 13 ani. Acum are 60 de ani și…

Femeia a fost reținută înainte de începerea procesului său penal. Medicii au descoperit faptul că femeia pretindea beneficii falsificate prin înfometarea copilului, astfel încât acesta să pară grav bolnav. Ea l-a infometat si i-a administrat medicamente pentru a construi o manifestare clinică a unei boli de stomac.

”Păcălindu-i pe medici, ea a declarat că băiețelul suferă de un handicap, pentru a putea profita de asistență financiară, dar și alte beneficii”, au declarat surse judiciare, potrivit metro.co.uk.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top